До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти день Святого Валентина: блискучі сукні

До дня Святого Валентина залишилося трохи більш як тиждень, а вбрання все ще не знайдено. Знайома ситуація? Із цієї причини vogue.ua підготував добірку найкращих блискучих суконь, у яких можна буде по-справжньому сяяти у святковий вечір. Байдуже, проведете ви його з коханим, у колі друзів чи на самоті — відповідне вбрання обов’язково знайдеться. У сезоні весна-літо 2021 дизайнери представили великий вибір суконь з ефектними кристалами, мерехтливими лелітками, з металізованого ламе й тонкого блискучого трикотажу, тож нудьгувати точно не доведеться.

блестящее платье весна-лето 2021Burberry

У передчутті найромантичнішого свята року, кожна дівчина хоче не тільки бути, а й почуватися чарівною. Упевненості в собі додасть правильний вибір сукні, завдяки якій перетвориться не лише хода, а й погляд. Цього сезону найкращим рішенням стане блискуче вбрання — від зухвалих міні- до елегантних мідісуконь. Burberry, наприклад, закрили свою нову колекцію серією сріблястих суконь, щедро всипаних кристалами. Тим часом Isabel Marant зробили ставку на провокаційну й грайливу мінісукню з металізованого ламе, а Giambattista Valli обіграли в модній чорно-білій сукні ніжне мереживо з лелітками.

Реклама
блестящие платья 2021Isabel Marant
блестящие платья 2021Giambattista Valli

Для модниць, що віддають перевагу довжині міді або максі, дизайнери також підготували щось цікаве. Valentino показали богемну сукню з блискучими торочками аж до щиколоток — такий образ матиме особливо ефектний вигляд у русі, а отже танцювати доведеться багато. У Celine можна спокуситися на мерехтливу темно-синю сукню, подібну до зоряного неба, а в Balmain — на вбрання естетики нульових. Олів’є Рустам, що шукав натхнення в культових образах зірок, з-поміж яких Періс Гілтон, Кім Кардаш’ян, К’яра Феррані, Кендалл Дженнер, запропонував модницям блискучу сукню-кольчугу з відкритою спиною на тонких бретельках.

блестящие платья 2021Valentino
блестящие платья 2021Celine
блестящие платья 2021Balmain

Vogue.ua зібрав 10 блискучих суконь для найяскравішої вечірки.

<b>sparkling dress</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.