До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоловіча мода: армійські мотиви в осінньому гардеробі

Самовираження через уніфікацію – нова модна субкультура. Vogue.ua збирає вступну екіпіровку в чоловічих бутіках Helen Marlen Group.

Кадр з фільму "Суцільнометалева оболонка", 1987
Біла футболка, сірий світшот, спортивні штани, "маскувальна" вітровка і робочі черевики – сьогодні мати вигляд солдата з "Суцільнометалевої оболонки" Кубрика може звичайний підліток в метро мегаполісу, визнаний режисер на п'ятому десятку життя і геній креативної індустрії в першому ряду дуже модного показу.
Кадр з фільму "Суцільнометалева оболонка", 1987
Ami
Off-White
Gucci
Maison Kitsune

Мораль: уніформа не вбиває індивідуальність, а особистий беззмінний набір одягу, навіть дуже тиражований, володіє потужністю, елегантністю і звільняє час для більш важливих речей. Беккетівські черевики Wallabee, футболки Ортона і водолазки Джобса – предтеча того, що відбувається в колекціях від Off-White до Maison Kitsuné і в головах мілленіалів. Все вказує на перемогу уніформи з відзнаками в ефірному полі "хто знає, той зрозуміє": правильний шов, ледь помітне слово і походження тканини насправді мають значення.

Реклама

<b>Универсальный солдат</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.