До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому трикотажні кнікерси знову на піку популярності

В’язані шорти цього сезону стали головним синонімом комфорту — зокрема й завдяки своїй неймовірній популярності в Instagram. Річ, що поєднує в собі найкраще з обох світів — шорти і трикотаж — і яка доречна не тільки на пляж, а й для міста, цього літа найефектніший вигляд матиме з об’ємними сорочками й балетками, а також у багатошарових образах.

І хоча кнікерси вже не вперше очолюють список модних тенденцій, правда в тому, що цьому літу, схоже, судилося стати сезоном, у якому вони знайдуть своє реальне застосування в повсякденних образах.

Реклама

Трикотажні шорти стають ефектною альтернативою класичним джинсовим шортам і бермудам, а також популярним велосипедкам і спортивним джогерам. У чому причина? Крім того, що кнікерси мають справді незвичний вигляд, вони також відсилають до затишного домашнього одягу, що став нам по-справжньому рідним за останній рік.

Інфлюенсери вже додали цей тип шортів до власного вбрання, використовуючи базові й невимушені поєднання в нейтральних тонах. Безумовним лідером стали кнікерси з несподіваним дизайном, подібним до того, що вибрала Люсі Вільямс, — картатий візерунок віші. І, як і хороший кардиган, трикотажні шорти можуть стати найкориснішим предметом одягу в гардеробі для подорожей — Instagram-зірки підтверджують.

<b>трикотажные шорты предметка</b>

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.