До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трикотажні сукні в колекціях весна-літо 2023

Небагато речей поєднують у собі відчуття затишку, жіночність і елегантність так, як це роблять трикотажні сукні. Замість того, щоб довго думати над складанням образу, можна просто одягнути в'язане плаття, яке легко міксувати з кросівками за принципом Altuzarra, з грубими черевиками в стилі Versace або з витонченими туфлями чи босоніжками, надихнувшись колекцією Khaite. Цього сезону весна-літо 2023 дизайнери запропонували всілякі варіанти гарного трикотажу — від довгих суконь-колон та грайливих міні до моделей зі спокусливими вирізами і кольоровими принтами.

Khaite
Khaite

Реклама

Довгі трикотажні сукні, виготовлені з класичної пряжі, посіли центральне місце на подіумах цього сезону. Gabriela Hearst представили молочну сукню-майку в рубчик, прикрашену мальовничими візерунками на талії, Rokh поєднували в'язану сукню-бюст'є зі шкіряним бралетом, а Saint Laurent зробили ставку на мінімалістичне максі з коміром-хомутом. Крім того, знову повертаються до списків модних трендів сукні на ґудзиках, які зручно носити щодня. Базовий варіант, який легко вписати в будь-який гардероб, ви знайдете в колекції Tod's — трикотажне силуетне плаття бежевого відтінку, натхнене 1970-ми роками. Носіть його з грубими черевиками вдень, а ввечері додавайте каблук.

Ulaa Johnson
Ulaa Johnson

Altuzarra
Altuzarra

Chloe
Chloe

Rokh
Rokh

Торочки знову повернулися на модні подіуми цієї весни, прикрасивши трикотажні сукні. Ми бачили барвисте плаття грубого плетіння Ulla Johnson з різнокольоровими довгими нитками, обтислу сукню Khaite з делікатними торочками і яскраве в'язане вбрання Bottega Veneta з пухнастим декором. Не менш актуальні цієї весни сукні з сексуальними вирізами. Погляньте на колекцію Chloé, де представлено лаконічну сукню з вирізами на талії, або Jil Sander, які закохані в довгі і короткі сукні, що оголюють косі м'язи преса.

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Jil Sander
Jil Sander

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Saint Laurent
Saint Laurent

Couregges
Couregges

Tod's
Tod's

Versace
Versace

Vogue.ua зібрав наймодніші трикотажні сукні цього сезону, які можна придбати вже зараз.

<b>BOTTEGA VENETA</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.