До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукні з вирізом Бардо — модний тренд сезону весна-літо 2023

Якби цієї весни потрібно було вибрати лише один тренд, що визначає сезон, то це був би виріз Бардо. Неважко здогадатися, на честь кого назвали цей вид декольте з відкритими плечима. Як і спідниці в клітинку віші, пов'язки на голову та балетки, цей виріз ще у 1960-х роках популяризувала французька актриса Бріжит Бардо, і відтоді його назва закріпилася за нею. У новому сезоні весна-літо 2023 року дизайнери вирішили знову воскресити цей різновид вирізу і запропонували сукні з відкритими плечима.

Altuzarra
Altuzarra

Реклама

Сукні із закритою лінією декольте, але водночас акцентом на плечах та ключицях — спокусливий тренд цієї весни, який можна побачити у багатьох колекціях брендів. Цю типово французьку тенденцію показали Altuzarra у вигляді червоної трикотажної сукні з відкритими плечима, а Giambattista Valli продемонстрували ніжну мінісукню з воланами, що оголює ключиці. Тим часом Dolce & Gabbana також прикрасили колекцію образами з вирізом Бардо — наприклад, сірою сукнею по фігурі. Carolina Herrera представили романтичний образ із квітковим принтом, Ganni зробили ставку на затишний трикотаж, а Erdem — на ефектну сукню зі спущеними плечима.

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Erdem
Erdem

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Ganni
Ganni

Речі з вирізом Бардо вже прикрашають гардероби знаменитостей. Зокрема, під час Каннського кінофестивалю в травні 2022 року Кейт Міддлтон зʼявилася в довгій чорно-білій сукні з вирізом Бардо Roland Mouret. За даними платформи Love The Sales, кількість пошуків цієї тенденції збільшилася на + 263% після її виходу. Багато зірок і собі приміряли сукні і топи з відкритими плечима. Гейлі Бібер одягнула обтислий топ Saint Laurent, Кендалл Дженнер зробила ставку на сукню Jean Paul Gaultier, а Тіна Кунакі приміряла плаття Vivienne Westwood.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Тіна Кунакі
Тіна Кунакі

Vogue.ua зібрав наймодніші сукні з вирізом Бардо цього сезону.

<b>KHAITE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.