До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренд: одяг з білого деніму

Білий денім вже став синонімом літа, особливо, коли у вічі попадають фото зірок середини XX століття – Франсуази Арді, Джин Шрімптон або Джейн Біркін.

Джейн Біркін

Ці дівчата одними з перших впустили в свої гардероби білі джинси, що стали ковтком свіжого повітря. У них відчувалася літня розслабленість і аристократичний шик, вони були абсолютно комфортними, але, при цьому, мали досить елегантний вигляд, хоч не без частки зухвалості. Ці ж модниці показали і універсальність білого деніму: Арді носила їх з грубою косухою, а Біркін додавала романтизму за допомогою в'язаного топа, який залишав живіт оголеним.

Реклама
Франсуаза Арді
Джин Шрімптон

Цікаво, але в 1980-х білий денім повернувся завдяки чоловікові – вже дуже його полюбив фронтмен Depeche Mode, Дейв Гаан, а вірним фанатам тільки і залишалося, що повторити його образ. До речі, Гаан носив не тільки білі джинси, а й куртки з деніму відтінку алебастру. Таких багато і в колекціях сезону весна-літо 2018.

Дейв Гаан

<b>WhiteDenimJacket</b>

Сьогодні білий денім знову у строю. Останній пік його популярності припав на нульові, однак в парі з речами блискучими і відвертими, він нерідко здавався вульгарним. На ті фото краще не дивитися, а черпати натхнення – у головного редактора паризького Vogue Еммануель Альт, fashion-журналістки і, з недавніх пір дизайнера, Алекси Чанг і моделі Роузі Гантінгтон-Вайтлі. Ці дівчата регуляно показують, як подружитися з білим денімом назавжди.

Еммануель Альт
Алекса Чанг
Роузі Гантінгтон-Вайтлі

<b>белые джинсы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.