До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Total pink: яскравий рожевий – сміливий вибір цього сезону

Яскравий рожевий уже котрий сезон зачаровує модну індустрію. Цієї осені його можна справедливо назвати головним кольором, адже зʼявився в колекціях багатьох гучних модних імен. Такий барвистий відтінок – справжня знахідка для сміливих модниць, які люблять стилістичні експерименти. Vogue.ua зібрав найефектніші total pink образи в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Valentino
Valentino

Говорячи про яскравий рожевий, що перехоплює дух, не можна не згадати Valentino. Над своєю новою колекцією креативний директор бренду Пʼєрпаоло Піччолі працював разом з Інститутом кольору Pantone. Результатом цієї співпраці став новий відтінок Pink PP, названий на честь дизайнера. Саме цей колір забарвив майже всі речі осінньо-зимової колекції: пальта, штани, напівпрозорі блузи, светри, сукні, сумки, взуття та різноманітні аксесуари. Головна ідея Піччолі полягала у створенні чогось більшого з найменшими витратами — він показав, що розширити можливості самовираження можна за, здавалося б, цілковитого браку останніх.

Реклама
Valentino

Звісно, не тільки Пʼєраполо Піччолі зробив ставку на рожевий total look. Michael Kors Collection також показали сміливий образ повністю в цьому кольорі. Цієї осені бренд пропонує римувати трикотажну сукню міні з пальтом-кейпом, туфлями на підборах та невеликою сумкою. У колекції Patou рожевий зʼявився у своєму ніжнішому варіанті. Класичні штани й пальто довжини максі марка поєднала з гольфом та шапкою-біні того ж відтінку.

Michael Kors Collection
Patou

Хвиля ностальгії за модою XX століття й далі штурмує індустрію. Так, у своїй резортній колекції Versace презентували рожевий велюр, що втілився в мідісукні та комбінезоні з глибоким декольте. Своїй новій популярності велюр завдячує ще й Juicy Couture, котрі зробили цей матеріал найтрендовішим у період нульових та відродили його тепер.

Versace, Resort 2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.