До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топи із зав’язками на талії — гарячий тренд цього літа

Бретельки, зав’язки і шлейки — один з головних трендів цього літа. Дизайнери прикрашають ними не тільки плечі, шию та ключиці, а й плавно обертають навколо талії, формуючи спокусливий силует. Серед найактуальніших рішень цього сезону — топи із зав’язками на талії, що відсилають до волелюбних нульових. Бренди почали переосмислювати цей тренд і пропонують як нові повсякденні рішення, так і варіанти для вечірніх виходів.

Jacquemus

Спроба подружити дві тисячі двадцяті з нульовими вилилася в цікаві топи на всі випадки життя. Один з головних дизайнерів, що транслює цей спокусливий тренд, — Симон Порт Жакмюс. У своїй колекції Jacquemus весна-літо 2021 він зробив ставку на вкорочені лляні сорочки з двома витонченими шлейками навколо талії. Такі топи приваблюють своєю практичністю: їх сміливо можна носити на роботі, поєднуючи із широкими штанами або довгими спідницями, комбінувати з денімом у неформальному дрес-коді, а також римувати з вечірнім гардеробом. Ще один бренд, який уміло працює з естетикою нульових, — Christopher Esber. У колекції бренду можна знайти десятки топів, суконь і спідниць зі звабливим акцентом у вигляді бретельок на талії.

Реклама
Acne Studios
Krizia

Своє бачення культового тренду з нульових показали Acne Studios. Бренд запропонував одягати напівпрозору блузу апельсинового кольору з тонкими довгими зав’язками, які можна обкрутити навкруг талії. Krizia також не марнували часу — у новій колекції з’явилися шкіряні мікротопи із зав’язками, ідеальні для спекотного сезону. А дівчатам, що встигли накачати до літа рельєфний прес, точно припаде до смаку яскравий топ Versace в наймодніших фруктових кольорах або лаконічний чорний варіант з плетеними шлейками Michael Kors Collection.

Versace
Michael Kors Collection
Christopher Esber

Vogue.ua зібрав 10 модних топів із зав’язками на талії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.