До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Топи в стилі молочниці — бохо-тренд, який буде популярним цієї осені

Якщо ви стежите за модою, то знаєте, що стиль бохо цього року став знову популярним. Він проявляється в усьому: від легких напівпрозорих суконь і ременів на стегнах до замшевих сумок і широких пухких мідіспідниць. Цей тренд, що з'явився ще у 2000-х, знову в центрі уваги. Але якщо повне перевтілення в образ Сієнни Міллер 2004 року здається занадто радикальним, є спосіб додати трохи сільського шарму до своїх нарядів, не відмовляючись від сучасних елементів стилю. Зустрічайте — топ у стилі молочниці.

Топ у стилі молочниці — тренд, який став найкращою альтернативою класичній білій футболці, особливо в умовах літньої спеки. Цей топ відрізняється легким бавовняним матеріалом, мереживними або вишитими деталями та білим кольором, що робить його ідеальним для літніх образів.

Реклама

Модні бренди, такі як Reformation і Dôen, пропонують сучасні інтерпретації цієї речі. Але ми також бачимо, як модниці знаходять свої топи у стилі молочниці на вінтажних ринках або на сайтах із вживаним одягом. Оригінальним натхненням для цього стилю стали вікторіанські й едвардіанські "корсетні" топи. Якщо обираєте вінтажний варіант, не забудьте ретельно перевірити розміри, адже старовинні речі зазвичай мають менші параметри.

Топ у стилі молочниці можна поєднувати не лише з бохо-елементами. Він має чудовий вигляд у комбінації з несподіваними та неочевидними речами: боксерські шорти, плісировані мініспідниці або мішкуваті джинси додадуть образу сучасності. Наприклад, Гаррієт Стюарт поєднала свій топ у стилі молочниці зі смугастими штанами Hudson від Free People, босоніжками на платформі та багатошаровими намистами під час своєї літньої відпустки. Проте восени він буде не менш ефектно виглядати із суворою спідницею, байкерськими чоботами та жакетом. Топи у стилі молочниці — чудовий модний тренд, адже він залишається актуальним незалежно від сезону.

HOUSE OF CB
HOUSE OF CB
REFORMATION
REFORMATION
DÔEN
DÔEN
ZARA
ZARA
VINTAGE
VINTAGE
VINTAGE
VINTAGE
VINTAGE
VINTAGE

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.