До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 весільних трендів у колекціях Haute Couture весна-літо 2020

Традиційно на Тижні високої моди в Парижі мільйони дівчат мріють побачити весільну сукню своєї мрії. Дизайнерам добре відомий цей факт, і вони намагаються представити як мінімум один білосніжний образ для особливого дня. Vogue.ua вирішив заглянути в колекції Haute Couture весна-літо 2020 і вибрати 5 головних трендів весільного сезону.

Elie Saab Couture весна-літо 2020
Грецьке весілля

Однією з головних весільних тенденцій стали грецькі мотиви в колекціях брендів. Сhristian Dior Couture показали розслаблену струмливу сукню з шовку на одне плече, зібрану на талії за допомогою мотузки-джгута, Zuhair Murad Couture прикрасили невимушений плісирований образ за допомогою грецьких обладунків і сандалій-гладіаторів, а Ronald van der Kemp Couture представили ансамбль, що нагадує образи богинь з грецької міфології, мереживну сукню-футляр, на яку накинули тканину на одне плече зі складним драпіруванням.

Реклама
Сhristian Dior Couture весна-літо 2020
Zuhair Murad Couture весна-літо 2020
Ronald van der Kemp Couture весна-літо 2020
Королівська естетика

Сезон весна-літо 2020 не залишиться без розкішних весільних образів, виконаних у найкращих традиціях королівських сімей. Так, справжні маестро своєї справи, ліванські дизайнери Елі Сааб і Зухаір Мурад, у новому сезоні продемонстрували класичне прочитання весільної моди: пишні спідниці з криноліну, сотні шарів фатину, тюлю та сітки, довгі шлейфи та ефектну вишивку. Тамара Ральф також приєдналася до королівської естетики: дизайнерка представила коротку романтичну весільну сукню з ультрадовгим шлейфом, виконаним з сотень шарів оборок і рюшів, що нагадує повітряну невагому хмару.

Ralph & Russo Couture весна-літо 2020
Elie Saab Couture весна-літо 2020
Zuhair Murad Couture весна-літо 2020
На півдні Італії

Зараз більшість наречених воліють святкувати весілля далеко від міської суєти і в стабільних та теплих кліматичних умовах. Ідеальним рішенням стане південь Італії зі своїм неповторним колоритом, а весільні сукні з колекцій Givenchy Couture, Chanel Couture і Giambattista Valli Couture логічно доповнять ідею. Так, дизайнери одноголосно пропонують ажурні білі образи в найкращих традиціях Сицилії.

Givenchy Couture весна-літо 2020
Chanel Couture весна-літо 2020
Giambattista Valli Couture весна-літо 2020
Сучасне весілля в місті

Зараз весільна мода не знає меж. Можна сміливо вдягнути замість розшитої бісером пишної сукні строгий брючний костюм, комбінезон або універсальну шовкову білу сукню, яка потім не раз врятує. Спеціально для практичних наречених у сезоні весна-літо 2020 дизайнери представили сучасні весільні образи. Givenchy Couture зробили ставку на широкі штани-палаццо в парі з приталеним білим жакетом, Ulyana Sergeenko Couture продемонстрували практичну slip-dress, а в Alexandre Vauthier Couture запропонували піти до вінця у брючному костюмі.

Givenchy Couture весна-літо 2020
Alexandre Vauthier Couture весна-літо 2020
Ulyana Sergeenko Couture весна-літо 2020
Романтичні сукні

Романтичні натури цього сезону також знайдуть своє. Весільні сукні з кутюрних колекцій Сhristian Dior, Giambattista Valli і Givenchy занурюють в обійми сотень тисяч повітряних воланів, грайливих рюшів, ніжного мережива, струмливих напів прозорих тканин, об'ємних форм і чистих кольорів.

Сhristian Dior Couture весна-літо 2020
Giambattista Valli Couture весна-літо 2020
Givenchy Couture весна-літо 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.