До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші водолазки сезону осінь-зима 2022/2023

Тонкий светр з високим коміром – незамінна та актуальна річ у всі часи, особливо коли йдеться про прохолодну погоду. Цього сезону осінь-зима 2022/2023, окрім базових водолазок у класичних відтінках, ви знайдете й інші: дизайнери вирішили провести експерименти з кроєм та відтінками. Так, на модних подіумах з'явилися водолазки з геометричними вирізами, моделі, прикрашені принтами, напів прозорі гольфи, варіанти яскравих відтінків і водолазки зі спортивними елементами. Пропонуємо поглянути на найкращі з них та взяти до уваги модні прийоми стилізації.

Courreges

Зрозуміло, краще мати в гардеробі кілька водолазок на всі випадки життя. Так, класична біла та/або чорна модель — практичний вибір, позаяк, повірте, ви покладатиметеся на них увесь сезон. Але насправді ви можете вибрати будь-який нейтральний відтінок – від сірого або приглушено коричневого – залежно від естетики та кольорової палітри вашого гардеробу. Наші фаворити шукайте у колекціях Max Mara або Ferragamo. Тим, хто схильний до максималізму і любить речі, що запам'ятовуються, варто звернути увагу на яскраві водолазки або моделі з принтами. Вибирайте гольф в помаранчевому кольорі Courreges, водолазку з помітним бралеттом Jonathan Simkhai або модель з тропічним пейзажем No.21.

Реклама
Max Mara
No.21
Hermes
Ferrari
Jonathan Simkhai

Водолазки гарні тим, що їх можна носити кількома способами. Надягайте тонкий светр із високим горлом соло на голе тіло, комбінуйте його з маскулінними жакетами, сорочками вільного крою або літніми сукнями. Так, наприклад, Victoria Beckham поєднують базові гольфи з сукнями з яскравими візерунками та об'ємними пальтами, Ralph Lauren міксують мінімалістичні водолазки з білими сорочками та картатими жакетами, а Boss доповнюють широкі штани та подовжені жилети гольфами в рубчик.

Victoria Beckham
Ralph Lauren
Boss
Courreges
Loewe
Balmain
Ferragamo

Vogue.ua зібрав 15 найкращіх водолазок цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.