До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші сукні цього літа

Раніше ми розповідали про наймодніші спідниці й штани сезону весна-літо 2020 року, а тепер пропонуємо добірку актуальних суконь. Адже коли на вулиці так спекотно, з’являється бажання вдягти якнайлегшу сукню. Серед наймодніших варіантів: сукні з об’ємними рукавами, шовкові комбінації, плісировані моделі, квітчасті розписи, біла бавовна й довжина максі.

Streetstyle
Плісе

Плісировані сукні зачаровують своєю жіночністю й грайливістю. Ці легкі й романтичні сукні в невинну дрібну складку просто створені підкорювати чоловічі серця. Модниці Парижа, Мілана, Лондона й Нью-Йорка люблять цей тренд і цього літа пропонують всім дівчатам полюбити його також. Це можуть бути асиметричні сукні з об’ємними рукавами, вбрання з милими шлярками й ніжним мереживом, буржуазні моделі з бантами біля шиї або елегантні варіанти довжини міді.

Реклама

<b>стрит платья плиссе</b>

Шовк

Шовковою сукнею вже важко здивувати, проте цього літа є кілька способів. Замість варіантів, прикрашених всілякими принтами, варто зробити ставку на монохромні моделі з незвичайними деталями. Так, фантазійна зборка на плечах, несподівані вирізи й асиметричний крій відіграють ключову роль в образі. Якщо сукню виготовлено в найкращих традиціях мінімалізму, її також можна злегка пожвавити, додавши зверху блискучу брошку або пояс Bottega Veneta, як у модниць.

<b>стрит платья  шелк</b>

Квіти

Квітчасті сукні — аксіома весняно-літнього сезону. З року в рік streetstyle-активістки в усьому світі демонструють нові образи, прикрашені садовими, польовими або екзотичними квітами. Цього літа дівчата як і раніше закохані в рослинні візерунки — від великих бутонів троянд до дрібних квіточок з бабусиного саду. У тренді як драматичні поєднання відтінків, так і м’які колірні переходи.

<b>стрит цветы платья</b>

Біла бавовна

Білі сукні з м’якої бавовни — незамінна річ капсульного гардероба. Символічний літній колір і повітропроникна натуральна тканина — найкращі спільники в спекотний період. У таких сукнях можна вирушити як на ділову зустріч, обігравши образ правильними аксесуарами, так і на вихідні за місто. Як правильно стилізувати сукні з білої бавовни, щоб мати завжди доречний вигляд, показують streetstyle-зірки цього літа.

<b>стрит платья белые хлопок</b>

Об’ємні рукави

У новому сезоні весна-літо 2020 діє одне модне правило щодо рукавів. Звучить воно так: "Що більше, то краще". Це означає, що сукні з драматичними об’ємними рукавами, запозичені з 80-х років, потрібні як свіже повітря цього літа. Модниці вдягають сукні з ефектними рукавами-буфами або кумедними "ліхтариками" з бавовняних і струменистих матеріалів.

<b>стрит платья объемные рукава</b>

Максі

Цього літа дівчата одноголосно змінили довжину міні на максі. Тепер модниці віддають перевагу жіночним струмливим сукням, з яких ледь видніється гарний педикюр. Для своїх стильних виходів streetstyle-активістки вибирають сукні, всипані десятками квіткових бутонів і розписані флористичними патернами, образи з романтичними напівпрозорими воланами, бавовняні "кокони" й легкі шовкові сукні. У таких ефектних образах буде важко залишитися непоміченою.

<b>стрит платья макси</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.