До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші квітчасті сукні цього літа

Раніше ми розповідали про наймодніші сукні цього літа, а тепер настала черга розглянути докладніше тренд на квітчасті візерунки на вулицях головних столиць моди. Найактуальніші сукні цього сезону мають бути прикрашені абстрактними флористичними принтами, сільським польовим розсипом, повторюваними патернами, бутонами троянд, ніжною вишивкою або міксом квітів, що ростуть у літньому саду. Vogue.ua зібрав найкращі квітчасті сукні й показав, як їх носять streetstyle-зірки.

цветочное платье 2020Streetstyle
Абстракція

Цього літа модниці вибирають сукні, прикрашені абстрактними квітчастими візерунками — від акварельних розпливів до сюрреалістичних мотивів, подібних до картин художників. Streetstyle-активістки вдягають легкі шовкові сукні до підлоги, бавовняні сарафани з рукавами-буфами й кокетливі міні зі шлярками, комбінуючи з в’єтнамками, босоніжками з тонкими ремінцями й туфлями з квадратним носком.

Реклама

<b>цветы акварель стрит</b>

Польовий розсип

Літні польові квіти не припиняють надихати дизайнерів. Так, у колекціях весна-літо 2020 бренди показали сукні, щедро всипані кульбабами, маргаритками й ромашками, а потім модниці охоче взялися демонструвати їх на вулицях Парижа, Нью-Йорка, Мілана й Лондона. Дівчата вдягали ефектні сукні з яскравими бутонами, пасторальні образи із сільськими візерунками й жіночні варіанти з дрібним суцвіттям з легких тканин.

<b>цветы полевые стрит</b>

Вишивка й аплікації

Як альтернативу сукням з квітчастих тканин можна розглянути образи з вишивкою й аплікаціями. Streetstyle-зірки вибирають напівпрозорі сукні з рослинними візерунками, а також білі сукні із зображеннями великих бутонів. Для дівчат, які не готові приміряти яскраві квітчасті сукні, є також рішення — білосніжні бавовняні образи, декоровані монохромною флористичною вишивкою або легкою перфорацією.

<b>цветы вышивка стрит</b>

Літній сад

Згадайте літній квітучий сад. У ньому можна знайти як троянди, півонії й дельфініуми, так і ромашки, фіалки й волошки. Тепер ця літня історія перемістилася на легкі й невагомі сукні в гардеробах модниць. Дівчата вкотре закохалися в образи, на яких розквітли найромантичніші бутони цього літа. Пропонуємо вже тепер починати приміряти ці жіночні й елегантні сукні, надихаючись образами streetstyle-зірок.

<b>цветы летний сад</b>

Квітчасті патерни

Одним з головних трендів цього літа є сукні з квітчастими патернами, повторюваними десятки разів у хаотичний або симетричний спосіб. Це можуть бути як зображення декількох квіток, так і візерунки окремих бутонів. Дівчатам дуже сподобалася ця тенденція й вони показали кілька варіантів, як носити такі сукні. Так, їх можна вдягти до плетених сандалій і безрозмірної сумки-шопера, зібрати на талії за допомогою поясної сумки або обіграти білими мюлями й культовою сумкою Jacquemus.

<b>цветы паттерны стрит</b>

Троянди

Сукні з орнаментом троянд можуть мати як драматичний вигляд, так і полонити милим, невимушеним шармом. Все залежить від зображення бутонів і колірних поєднань. Прихильниці мінімалізму радше виберуть світлі сукні з м’якими колірними переходами, тоді як шанувальниці максималізму зроблять ставку на великі зображення троянд або чорні сукні з яскравими бутонами.

<b>цветы розы стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.