До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стиль cottagecore — нова модна філософія

Тривалий локдаун змусив багатьох мріяти про життя у власному заміському будинку, а декого змінити міську квартиру на сільську садибу. Сукні і топи з флористичним принтом в пасторальному стилі, в'язані кардигани і ескапізм ось головні складові модної філософії cottagecore, що заполонила стрічки всіх соціальних мереж.

Ідея романтизації пасторального способу життя неминуче пов'язана зі зростанням втоми від марноти, перенасиченням технологіями і новою, карантинною реальністю, хоч сама вона й не нова: прародителькою стилю коттеджкор вважають Марію-Антуанетту, яка упродовж тривалого часу жила в селі наодинці з природою і вирощувала курей. Нова тенденція частково повторює візуальні коди 60-х: солом'яні кошики для пікніків, свіжа випічка, багато фруктів і овочів, сукні та блузи з принтами з дрібних польових квітів —ідеалізація "маленьких речей" тут і зараз проникла в Instagram-стрічки багатьох користувачів.

Реклама

В основі цього стилю — комфорт і зручність, тому одяг з натуральних тканин, таких, як бавовна, льон і вовна, цінуються найбільше. В особливій пошані речі, створені своїми руками: топи, виконані в техніці кроше, футболки tie-dye, а також прикраси та аксесуари з бісеру або черепашок. Єднання з природою і вміння цінувати прості радощі — ключові мотиви cottagecore.

Vogue.ua зібрав 9 найкращих речей для образів в стилі cottagecore.

<b>коттеджкор предметка</b>
Вещи в стиле коттеджкор осень 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.