До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряні сорочки — модна інвестиція цього сезону

Шкіряні сорочки вже кілька сезонів поспіль не хочуть залишати модні подіуми. Це цілком логічно, адже вони не тільки цікаво виглядають в образах, але й практичні у стилізації. Ви можете носити їх застебнутими на голе тіло, накидати зверху базових топів замість жакета, складати total-leather образи, а у холодну погоду одягнути разом із водолазкою. Цього сезону весна-літо 2023 в колекціях брендів представлені десятки стильних шкіряних сорочок, які вам знадобляться у повсякденному гардеробі.

Hermes
Hermes

Реклама

Тренд на шкіряні сорочки прийшов до нас із 1970-х років. Проте якщо тоді їх носили зі штанами кльош та спідницями до середини литок, то зараз бренди більш вільні у прийомах стилізації. Приміром, Hermès у новому сезоні пропонують одягнутися у шкіру з ніг до голови, Louis Vuitton комбінують шкіряну сорочку з квітковими штанами, а Schiaparelli поєднують чорну сорочку з масивними ґудзиками-заклепками з класичними штанами.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Miu Miu
Miu Miu

Schiaparelli
Schiaparelli

Справжньою несподіванкою стала картата синя сорочка Bottega Veneta, в якій на подіумі з'явилася Кейт Мосс. Сорочка лише на перший погляд видавалася фланелевою, а насправді за задумом Матьє Блазі була зроблена зі шкіри. Ба більше, якщо уважно придивитися, можна помітити, що сині мішкуваті джинси з низькою посадкою — також зі шкіри. Маскулінні шкіряні сорочки, які можна носити замість курток у весняний сезон, також з'явилися в колекціях Coach (модель з вінтажним ефектом), Khaite (об'ємна сорочка з металевою фурнітурою) та Tod's (варіант у відтінку нюд).

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Tod's
Tod's

Akris
Akris

Supriya Lele
Supriya Lele

Khaite
Khaite

Coach
Coach

Vogue.ua зібрав 10 модних шкіряних сорочок цього сезону.

<b>Tom Ford</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.