До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних базових речей, які варто купити цієї весни

Менше ніж за місяць прийде весна, і вже настав час готувати гардероб до теплого сезону. Щоб не витрачати кошти на одяг, який швидко вийде з моди, пропонуємо зосередитися насамперед на базових речах, що допоможуть вам скласти модну весняну капсулу.

Peter Do
Peter Do

Реклама

Брючний костюм мʼякого крою з жилетом

Крім строгих пропорцій та форм дизайнери пропонують у весняному сезоні вибирати м'які та розслаблені силуети. Зверніть увагу на брючні костюми з жилетами, які у повсякденному дрескоді будуть не менш практичними, ніж варіанти з жакетами. Носити такі костюми можна на голе тіло, як показали Tod's, або поєднувати з трикотажними топами та боді, надихнувшись колекціями Jil Sander та Michael Kors Collection.

Jil Sander
Jil Sander

Tod's
Tod's

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Біла сорочка

Біла сорочка — позачасовий та базовий елемент гардероба. Однак її теж потрібно не забувати оновлювати, адже фасони рік у рік трохи змінюються. Цієї весни варто зосередити увагу на білій сорочці, ніби запозиченій з чоловічого арсеналу. Придивіться до варіантів у колекціях Tibi, Stella McCartney, The Row або Peter Do. Носіть базову маскулінну сорочку з напівпрозорими спідницями, шкіряними штанами, прямими джинсами та теплими кардиганами.

Tibi
Tibi

Stella McCartney
Stella McCartney

The Row
The Row

Штани карго

Штани карго — не лише гостромодний тренд цього сезону, а й практична та базова річ, яку можна носити щодня. Крім утилітарних широких штанів у відтінках фісташкового, оливкового та бежевого кольорів, дизайнери також пропонують більш елегантні варіанти з шовку. Щоб вибрати правильний фасон та відтінок, варто відштовхуватися від вашого способу життя. Дівчатам, які п'ять днів на тиждень проводять в офісі, краще зробити ставку на шовкові штани з кишенями, надихнувшись колекцією Fendi або Tibi, а модницям, яких не зобов'язує формальний дрескод, вибрати більш міський фасон, як у колекції Coperni або Versace.

Coperni
Coperni

Fendi
Fendi

Tibi
Tibi

Довжина максі

Стримана і жіночна довжина максі має більше шансів затриматися в нашому гардеробі, ніж міні. По-перше, всі вже неабияк втомилися від зухвалих коротких спідниць і скучили за більш елегантними силуетами. По-друге, довжина міні підходить далеко не всім типам фігури і не скрізь буде доречна. Ну і, нарешті, однотонні максісукні та спідниці в підлогу візуально витягують силует і додають кілька сантиметрів до зросту, що порадує більшість дівчат. Тож сміливо можете додавати речі максідовжини у свій гардероб цієї весни.

Saint Laurent
Saint Laurent

Peter Do
Peter Do

Max Mara
Max Mara

Шкіряна куртка

З настанням весни руки мимоволі тягнуться до шкіряних курток. І це виправдано, адже вони є модною інвестицією у ваш стиль. Цього сезону в тренді різнопланові моделі, а отже кожна дівчина зможе знайти фасон собі до смаку. Байкерські шкіряні куртки шукайте в колекції Dion Lee, класичний силует косухи — у Victoria Beckham, а об'ємні шкіряні бомбери з нальотом ретроестетики — у Khaite.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Dion Lee
Dion Lee

Khaite
Khaite

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.