До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які сандалі-гладіатори купити цього літа

Сандалі-гладіатори стали однією з найактуальніших пар взуття в новому сезоні весна-літо 2020. Зручні й легкі моделі, натхнені грецьким стилем, легко поєднуються і з невагомими спідницями, і з мінішортами або богемними сукнями. Цього літа дизайнери представили як лаконічні моделі в стилі римських воїнів, так і елегантні пари, прикрашені металевими кільцями або кокетливим пір’ям.

сандалии-гладиаторы 2020Etro

Особливо популярними сандалі-гладіатори стали в 1960-х після виходу фільмів "Плащаниця" й "Спартак" у головній ролі з Джин Сіммонс. Це водночас просте й багатогранне взуття легко ввійшло в гардероби модниць. Нині ж гладіатори знову повернулися до списків найбажанішого взуття цього літа: їх показало у своїх колекціях багато брендів — від Etro до Valentino, після чого streetstyle-зірки охоче взялися демонструвати, як поєднувати їх із сукнями в стилі бохо, а відомі моделі представили стильні образи на музичному фестивалі Coachela.

Реклама
сандалии-гладиаторы 2020Longchamp

Сандалі-гладіатори можуть складатися з переплетених між собою ремінців, заввишки до щиколотки або коліна чи навіть середини стегна. У колекціях Etro й Longchamp можна побачити витончені чорні пари до коліна на пласкому ходу, тоді як Valentino пропонують укорочені варіанти з ніжними пір’ям, а Versace — сексуальні гладіатори на високих підборах для вечірніх виходів.

сандалии-гладиаторы 2020Versace
сандалии-гладиаторы 2020Valentino

Vogue.ua зібрав наймодніші сандалі-гладіатори весна-літо 2020.

<b>сандалии-гладитаторы 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.