До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші леопардові пальта сезону осінь-зима 2021/2022

Якщо і є елемент, який щосезону залишається актуальним, то це саме леопардовий принт. У колекціях осінь-зима 2021/2022 дизайнери знову заходилися його переосмислювати, дедалі частіше вдаючись до класичного прочитання. Vogue.ua зібрав наймодніші леопардові пальта в осінньо-зимових колекціях.

Michael Kors Collection
ROKH

Найпопулярнішими стали вовняні моделі класичного фасону — такі можна було побачити в колекціях Dior, Michael Kors Collection, R13 та Etro. Дизайнери не оминули й трендові пухнасті варіанти. Хутряне пальто із заходом з розрізом і перловими ґудзиками представили ROKH, стилізувавши його з асиметричними сережками й туфлями на високій платформі.

Реклама
Etro
Dior

Головною зіркою подіумів став леопардовий total look — надихатися на стилізацію радимо колекцією No.21. В одному образі бренд пропонує поєднувати бра, спідницю до коліна й мідіпальто з яскравими сережками-кафами. Ще одну варіацію вбрання з анімалістичним принтом представили Michael Kors Collection, заримувавши пальто із сукнею-футляром і класичними лодочками. Для повсякденних вільних образів радимо звернутися до колекції R13: леопардове пальто з чоловічого плеча бренд стилізує з базовим лонгслівом, укороченими джинсами й армійськими черевиками на об’ємній підошві.

R13
No.21

Vogue.ua зібрав шість найстильніших леопардових пальт, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

<b>леопардовое пальто предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.