До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по модних спідницях сезону осінь-зима 2020/2021

Знати про нові тренди осінньо-зимового сезону не завадить уже зараз, адже незабаром доведеться вирушати на шопінг, щоб оновити свій гардероб. Раніше ми розповідали, які штани будуть актуальні прийдешньої осені, а тепер хочемо показати наймодніші спідниці — цього сезону варто звернути увагу на шкіряні й стьобані варіанти, з розрізом біля стегна, трикотажні моделі, у велику шкільну складку, елегантні спідниці-олівці, сміливі напівпрозорі моделі, з усіляким драпіруванням і торочками. Vogue.ua зібрав наймодніші спідниці сезону осінь-зима 2020/2021 і розповів як їх вписати в гардероб.

Christian Dior
Шкіра

Спідниці зі шкіри — найчастіший гість на модних подіумах останні кілька сезонів. Якщо у вас є шкіряна спідниця, не поспішайте прибирати її на далекі полиці — найімовірніше вона стане вам у пригоді цієї осені. Для дівчат, які хочуть поповнити свій арсенал новими моделями, пропонуємо розглянути такі: зухвалу міні відтінку бордо в колекції Khaite, варіант у широку складку в Gabriela Hearst і спідницю силуету "русалка" у Valentino.

Реклама
кожаная юбка осень-зима 2020Khaite
кожаная юбка осень-зима 2020/2021Gabriela Hearst
кожаная юбка осень-зима 2020/2021Valentino
Стьобані

Стьобані спідниці прийдешнього сезону стануть найкращими друзями дівчат з настанням холодів. У таких спідницях можна не зважати на температурний режим за вікном і сміливо вирушати на прогулянку. Вони також не порушують офісного дрес-коду й небанально вирізняють образ на світських заходах. У колекції Hermes представлені короткі спідниці з підтяжками для повсякденних справ, у Versace — моделі романтичного крою, а в Jason Wu Collection — ошатні спідниці-олівці.

стеганая юбка осень-зима 2020/2021Jason Wu Collection
стеганая юбка осень-зима 2020/2021Versace
Hermes
У складку

Жіночні й елегантні спідниці завжди будуть у тренді. Цієї осені дизайнери вирішили пограти з варіантами в складку — від коротких шкільних спідниць у стилі преппі до струмливих міді. Michael Kors Collection оспівали плісировані спідниці в буржуазному стилі, Victoria Beckham показали лаконічні варіанти середньої довжини, а Valentino зробили ставку на чорні шкіряні спідниці у велику складку.

юбка в складку осень-зима 2020/2021Victoria Beckham
Valentino
Michael Kors Collection
Спідниця-олівець

Спідниця-олівець знову повернулася на модний подіум — від класичного прочитання до подовжених і ошатних моделей. Елегантна строга спідниця-олівець — вірний союзник у діловому дрес-коді. Її можна вдягнути як з білою сорочкою й трикотажним гольфом, так і зі шкіряним жакетом або об’ємним светром. У колекції Prada осінь-зима 2020/2021 з’явилися вовняні подовжені спідниці-олівці, у Jacquemus — варіанти трохи нижче коліна, які можна носити вже зараз, а в Miu Miu — білосніжна спідниця, всипана вишивкою з дрібних кристалів для особливих подій.

Prada

юбка-карандаш осень-зима 2002/2021Jacquemus
Miu Miu
Напівпрозорі

Напівпрозорі спідниці можна вдягнути далеко не завжди, але є й гарна новина — така модель точно затьмарить всіх навколо й не встигне набриднути своїй власниці. Хоч напівпрозора спідниця із сітки, мережива й шифону не найпрактичніша модель для осіннього сезону, зате ефектний варіант для світських подій. Тож замість улюбленої сукні радимо вибрати напівпрозору спідницю в новому сезоні. Бренди пропонують кілька способів вписати сміливу спідницю у свій гардероб: Chloe комбінують її з білою сорочкою, Fendi поєднують з мереживною блузою, а Dolce & Gabbana вдягають з приталеним класичним жакетом.

полупрозрачная юбка осень-зима 2020/2021Chloe
полупрозрачная юбкаFendi
полупрозрачная юбка осень-зима 2002/2021Dolce & Gabbana
Розрізи

Спідниці з розрізами плавно перекочували з літнього в осінній гардероб. І якщо в липні такі спідниці носили з кроп-топами, невагомими блузами й лляними жакетами, то в жовтні вони з легкістю складуть пару об’ємним светрам, вовняним жакетам і базовим гольфам. У колекціях дизайнерів представлені розрізи різного ступеня відвертості — від стриманих варіацій трохи вище коліна до сміливих моделей з вирізом до середини стегна. Наші фаворити: велюрова спідниця Etro, твідова модель Chanel і джинсовий варіант Salvatore Ferragamo.

юбка с разрезом осень-зима 2020/2021Etro
Salvatore Ferragamo
Chanel
Драпірування

Спідниці з драпіруванням — свіжий осінній тренд. Безумовно, такі моделі найчастіше потребують однотонного базового верху, щоб підкреслити цікавий крій спідниці. У сезоні осінь-зима 2020/2021 дизайнери вирішили представити спідниці з драпіруванням не тільки із шовку й оксамиту, а й змодельовані зі шкіри й костюмної тканини. Dion Lee показали монохромний чорний ансамбль, головним елементом якого стала шкіряна спідниця зі складками, Prabal Gurung продемонстрували асиметричний варіант у ненав’язливу карту, а Tom Ford влаштував справжнє свято на подіумі, де велюрова спідниця з драпіруванням стала головним гостем.

Dion Lee
юбка с драпировкой осень-зима 2020/2021Prabal Gurung
Tom Ford
Трикотаж

Немає нічого затишнішого й комфортнішого в холодний сезон, ніж трикотажна спідниця. Дизайнери добре знайомі із цим правилом, тому в нових осінньо-зимових колекціях з’явилися в’язані спідниці в "кіску", "рубчик" або гладкі вовняні варіанти. Пропонуємо підготуватися до холодів заздалегідь і наглянути трикотажну спідницю собі до смаку. У Bottega Veneta можна зустріти чорну структурну модель довжини міді, у Jil Sander — варіант з розрізом трохи вище коліна, а в Altuzarra — елегантну спідницю молочного відтінку, виготовлену технікою в’язання меланж.

трикотажная юбка осень-зима 2020/2021Bottega Veneta
Jil Sander
Altuzarra
Торочки

Кочова естетика все так само актуальна в новому сезоні осінь-зима 2020/2021. Тепер дизайнери прикрашають торочками не тільки жакети й сукні, а й спідниці в стилі бохо. У центрі уваги опинилися як варіанти з вишуканими спадними торочками, так і моделі з великими смугами. Prada розповіли про свою любов до богемного шику через спідниці, декоровані спадними нитками торочок, Burberry запропонували вечірній варіант з каскадами блискучих деталей, а Christian Dior запропонували повсякденний варіант із замші, прикрашений по подолу "локшиною" в стилі Дикого Заходу.

Prada
Burberry
Christian Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.