До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші водолазки сезону весна-літо 2022

Водолазки — базовий елемент гардероба, який потрібен абсолютно всім. Мінімалістичні білі й чорні, яскраві червоні, зелені або жовті, смугасті, спортивні зі змійкою на комірі, з геометричними візерунками, квітчастими мотивами й анімалістичними орнаментами, а також з монограмами — модних варіантів десятки, залишилося тільки вибрати. Vogue.ua зазирнув у колекції брендів весна-літо 2022 і подивився, які водолазки ми носитимемо прийдешнього сезону.

Salvatore Ferragamo

У практичності з водолазкою рідко яка річ може змагатися. Ви можете носити її в межах офісного дрес-коду, вдягати для повсякденних справ, а також на вечірні події. Крім образів, де водолазка є головною деталлю, поєднуйте її з літніми сукнями, сарафанами без рукавів, носіть під сорочкою, маскулінним жакетом, в’язаною жилеткою або ошатним топом. Salvatore Ferragamo пропонують цієї весни робити ставку на лаконічний білий гольф, який марка комбінує із широкими штанами із завищеною лінією талії. Тим часом Etro показали помаранчеву водолазку з принтом, яка найкращий вигляд матиме в парі з мінімалістичною спідницею.

Реклама
Etro
Tory Burch
Jil Sander

Водолазка може слугувати не тільки базовою річчю в гардеробі, а й акцентною деталлю в образі, Наприклад, у колекції Jil Sander ви побачите гольф з тигровим принтом, яким можна освіжити монохромний стриманий вихід, у Jonathan Cohen знайдете квітчастий джемпер з високими коміром, у Marine Serre — водолазку з фірмовою монограмою марки у формі півмісяців. Тим часом Preen by Thornton Bregazzi і Lacoste зробили ставку цієї весни на геометрію.

Jonathan Cohen
Lacoste

Marine Serre
Preen by Thornton Bregazzi

Спортивна естетика після карантину залишиться з нами ще надовго, якщо не назавжди. Тому сміливо впроваджуйте у свої образи водолазки зі спортивними деталями зі спандексу або нейлону. David Koma вміє балансувати на межі вечірнього стилю й спортивного гардероба. З легкої руки дизайнера водолазки знаходять пару у вигляді коротких шортів і босоніжок, сукні з пір’ям поєднуються зі спортивними топами й рукавичками. Але це ще не все. Xuly.Bet міксує гольфи на змійці з вечірніми сукнями в білизняному стилі, прямими штанами та грубими черевиками.

David Koma
Xuly.Bet

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших водолазок сезону весна-літо 2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.