До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші тренчі прийдешньої весни

У період міжсезоння тренчі посідають головну позицію серед найбажаніших покупок. Ці водо- й вітронепроникні цупкі плащі з габардину просто створені для негоди. У нових колекціях сезону весна-літо 2022 дизайнери пропонують не тільки класичні варіації бежевого тренчкота, а й сучасні плащі з лакованої чи матової шкіри, а також варіанти з об’ємними рукавами. Традиційні британські тренчі з поясом на талії, ремінцями на зап’ястках, кокеткою ззаду й відкладним коміром цієї весни злегка оновилися — тепер у них немає рукавів або ж вони пошиті з різних шматочків матеріалів. Vogue.ua зібрав наймодніші тренчі прийдешньої весни, від яких не вийде відмовитися.

Lanvin
Шкіра

Шкіряні тренчі не втрачають своєї актуальності цієї весни. Носіть чорні лаконічні плащі в стилі Трініті або вибирайте елегантні моделі пастельних відтінків з поясом на талії. В Alexander McQueen ви знайдете плащ з грубої шкіри з масивними ремінцями на зап’ястках і плечах, у Fendi — діловий варіант у бежевій колірній гамі приталеного крою, у Kwaidan Editions — романтичний плащ відтінку цукрової вати, а в Khaite — зухвалий вініловий тренч.

Реклама
Alexander McQueen
Fendi
Khaite
Класика

Попри те, що дизайн класичного бежевого тренчкота налічує вже 200 років, бренди як і раніше оспівують його у власних колекціях, старанно працюючи над сучасним прочитанням цього культового плаща, який створив Чарльз Макінтош. Первісно прабатьком сучасного тренча в пісковій колірній гамі вважається водонепроникний макінтош, на зміну якому Томас Берберрі згодом вигадав практичніший варіант з габардину. Відтоді марка Burberry незмінно випускає свої легендарні тренчі, щосезону додаючи кілька незвичайних плащів у модельний ряд. Класичні молочні плащі ви також можете знайти в колекціях Michael Kors Collection і Rokh.

Michael Kors Collection
Burberry
Rokh
Об’ємні рукави

Тренчі з гіперболізованими рукавами та збільшеною лінією плечей — один з головних трендів цієї весни. Завдяки такому стилістичному прийому талія видається на кілька сантиметрів тоншою, ніж є насправді. Візьміть на замітку сірий тренчкот А-силуету Alexander McQueen з поясом на талії, бежевий плащ Rejina Pyo з невагомими рукавами або світлий тренч Alexandre Vauthier, натхнений епохою 1980-х.

Alexander McQueen
Rejina Pyo
Alexandre Vauthier
Без рукавів

Гостромодна новинка цього сезону, яка зовсім скоро з’явиться на головних інфлюенсерах — тренчі без рукавів або, як їх ще називають, тренчі-жилети. Такий варіант верхнього одягу особливо актуальний буде з настанням тепла, у квітні та травні. Носіть їх з грубими черевиками, босоніжками з ремінцями на щиколотках і лоферами в парі з білими шкарпетками. Найкращі тренчі без рукавів ви знайдете у Sacai, Burberry та Victoria/Tomas.

Sacai
Burberry
Victoria/Tomas
Комбіновані

Мікс різних відтінків і фактур — модний прийом, який часто можна помітити в колекціях брендів і цей сезон не став винятком з правил. Дизайнери заходилися експериментувати, а внаслідок — з’явилися цікаві комбіновані моделі тренчкотів. Burberry прикрасили молочний плащ шкіряними рукавами з перфорацією, Lutz Huelle показали тренч, що складається з блакитного деніму й габардину відтінку хакі, а Thebe Magugu запропонували варіант з яскравими синіми вставками.

Burberry
Lutz Huelle
Thebe Magugu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.