До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші вітрівки майбутньої весни

Весняне тепло вже стукає у вікно, а отже саме час додати в гардероб легкі куртки — вітрівки, які вже стали незамінним елементом. Від яскравих однотонних моделей до принтованих абстрактними візерунками й кольорами — vogue.ua зібрав найстильніші вітрівки прийдешньої весни.

Dior, Resort 2022

Практичні непродувні й непромокні вітрівки вже завоювали своє місце в гардеробах модниць. У новому сезоні дизайнери заграють не тільки з довжиною своїх моделей, а й колірним виготовленням. Цієї весни балом заправляють яскраві відтінки, тому чорні вітрівки радимо залишити до кращих часів. У колекціях Resort 2022 можна помітити принтовані моделі, як у Dior, яскраво-помаранчеві, як у Bottega Veneta, і смугасті, що відсилають до спортивного стилю, як у Rokh.

Реклама
Rokh, Resort 2022
Bottega Veneta, Resort 2022

У колекції весна-літо 2022 Stella McCartney показали блідо-зелену довгу вітрівку до підлоги, в якій точно не страшні сильні вітри. Tod's ж зробили ставку на дещо подовжену модель, а Isabel Marant продемонстрували легку куртку, прикрашену квітастим принтом, — модель, яку не захочеться знімати навіть у сонячну погоду. Носити такі вітрівки можна буквально з чим завгодно: від улюблених джинсів до романтичної сукні або трикотажного костюма.

Tod's, весна-літо 2022
Isabel Marant, весна-літо 2022
Stella McCartney, весна-літо 2022

Vogue.ua зібрав сім вітрівок, які варто додати до власного гардероба вже нині.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.