До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші светри на змійці осінь-зима 2021/2022

Минулого сезону светри на змійці, що відсилають до естетики 1990-х, з’явилися в колекціях дизайнерів і викликали бурхливий захват серед streetstyle-зірок. Дівчата охоче скуповували всі пуловери з високими комірами на змійці й римували їх зі своїм осінньо-зимовим гардеробом. Цього сезону цей тренд тільки зміцнив свої позиції в колекціях дизайнерів, тож раптом ви ще не встигли придбати собі затишний і практичний светр на змійці, тепер саме час наглянути собі ідеальний варіант. У нашій добірці ви знайдете найактуальніші моделі сезону осінь-зима 2021/2022.

Maje

Джемпер з високим коміром на змійці, який ще називають "лижний светр" завдяки його застібці, не тільки модна, а й виправдана інвестиція в гардероб. Ви можете носити його соло, високо застібнувши змійку, вдягнути поверх базової футболки, трішки відкривши комір, або для повноцінного утеплення поєднувати светр з водолазкою. Дизайнери у своїх колекціях показують десятки способів, з чим носити такий пуловер. Maje комбінують светр з великим коміром у парі зі спідничним діловим костюмом, Isabel Marant додали ноток богемної естетики, а Staud поєднують светр у наймоднішому осінньому кольорізі шкіряними штанами прямого крою.

Реклама
Isabel Marant
Staud
Tory Burch
Jacquemus
Givenchy

Якщо минулого сезону Симон Порт Жакмюс зробив ставку на теплі светри з великими комірами на змійці, які модниці миттю розділили між собою, то цієї осені дизайнер пропонує придбати вкорочені моделі, светри-боді та варіанти з тонкої пряжі. Подібний джемпер на змійці з глибокими вирізами на талії показали Dion Lee і Courreges.

Dion Lee
Jacquemus

Vogue.ua зібрав наймодніші светри на змійці, яке треба придбати цього сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.