До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сукні-сарафани цього літа

Цього літа тренд на елегантну довжину максі знову повернувся в брендові колекції. У центрі уваги опинилися літні сарафани, які тепер обзавелися однією особливою пікантною деталлю. Так, дизайнери вирішили скомбінувати стриману і жіночну довжину суконь зі сміливим декольте і витонченими бретельками на плечах. Вийшли ідеальні сукні для прогулянок набережною у спекотну погоду.

платья-сарафаны 2020Jacquemus

Світ прагне натуральності та екологічності, а дизайнери підтримують цей тренд і пропонують у своїх колекціях розслаблені й невимушені образи, серед яких на особливу ​​увагу цього літа заслуговують сукні-сарафани в довжині максі. Так, варто було Симону Порту Жакмюсу показати на лавандовому полі максі-сарафан у міському стилі, як усі модниці почали розкуповувати популярну модель. Тим часом, у Valentino цього літа романтичний настрій — П'єрпаоло Піччолі показав легку сукню коралового відтінку з глибоким вирізом, а Jonathan Simkhai зробив ставку на білосніжний сарафан, який вигідно підкреслить золотисту засмагу. У колекції Roland Mouret весна-літо 2020 також з'явився літній максі-сарафан — відверта модель на тонких бретельках представлена ​​в двоколірному варіанті.

Реклама
Valentino
платья-сарафаны 2020Jonathan Simkhai
Roland Mouret

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших максі-сарафанів цього літа.

<b>макси сарафаны</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.