До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші чорно-білі сукні сезону весна-літо 2021

Поєднання чорного й білого кольорів — вічна класика, що не набридне ніколи. Передусім подібна комбінація відтінків завжди має елегантний, дорогий і стильний вигляд. Крім того, монохром приваблює й тим, що легко може приховати вади та підкреслити переваги. Грамотно підібрана чорно-біла сукня здатна перетворити будь-яку дівчину, а також забезпечити її власниці десятки, і навіть сотні, компліментів. Цього сезону весна-літо 2021 дизайнери використовували чорно-білу колірну гаму як одну з головних у своїх колекціях, і показали сукні, які здатні звести з розуму.


Giambattista Valli

Сила чорно-білих суконь полягає в їхній елегантності — сувора колірна гама найпривабливіший вигляд має в чистих лініях і гострих силуетах. Однак не варто боятися додавати яскравості своїм образом за допомогою аксесуарів або прикрас. Чорний і білий належать до ахроматичних кольорів, а отже поєднуються з будь-якими кольоровими відтінками. Можна сміливо взяти яскраво-синій клатч і вирушити на вечірку в чорно-білій сукні, як це роблять Tom Ford у своїй колекції.

Реклама
Tom Ford

Цієї весни багато які бренди віддали перевагу позачасовим чорно-білим образам проти трендових яскравих суконь. Більшість суконь бренди прикрасили графічними або абстрактними принтами, а також розшили подоли спідниць феєричним пір’ям або блискучими кристалами. Наприклад, Gabriela Hearts розділили сукню умовно на дві частини й пофарбували одну з них у білий, а іншу в чорний колір. Тим часом Ports 1961 розписали вбрання мальовничими візерунками, подібними до картин художників.

Gabriela Hearts
Ports 1961
Dsquared2

Чорно-білі сукні не раз ставали вибором знаменитостей на червоних килимових доріжках. Лора Дерн красувалася на церемонії кінопремії "Оскар" у 2020 році в елегантній сукні Armani Prive, а у 2014 році на Каннському кінофестивалі Блейк Лайвлі затьмарила всіх гостей у чорно-білій сукні-бюстьє Gucci Première. У сезоні весна-літо 2021 найгарніші чорно-білі сукні, які ми дуже скоро побачимо на головних зірках Голлівуду, показали такі бренди, як Chanel, Giambattista Valli й Carolina Herrera.

Chanel
Carolina Herrera

Vogue.ua зібрав 10 найкращих чорно-білих суконь цього сезону, які прикрасять будь-яке свято.

<b>чб платья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.