До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальні чорно-білі сукні в колекціях Resort 2022

Чорно-білі сукні — вічна класика, яка ніколи не набридне. Ці два легко поєднувані елегантні й контрастні відтінки — один з головних трендів круїзних колекцій брендів. На перший погляд, сувора колірна комбінація, яка в багатьох асоціюється з періодом шкільної парти, може бути також сексуальною і романтичною залежно від фасону виробу. У колекціях Resort 2022 дизайнери пропонують вибирати сукні з твіду або букле, варіанти А-силуету з відкладним коміром, легкі образи з бантом на талії, вироби з горошковим принтом, зухвалі міні й сукні з перфорацією.

Elie Saab

Вихідною точкою під час створення колекції Chanel Resort 2022 слугував чорно-білий фільм "Заповіт Орфея" режисера й друга Габрієль Шанель Жана Кокто. Дизайнерка Віржині Віар представила чорно-білу колекцію, яка зрідка була розбавлена вкрапленнями синього, фіолетового й рожевого. На подіумі з’явилися розкішні сукні з відкладеними комірами, фірмове твідове вбрання і моделі з графічними малюнками. Дизайнер Елі Сааб у своїй круїзній колекції також зробив ставку на класичне поєднання чорного й білого кольору. Колекція бренду пропонує серію вбрання з тонкого твіду, романтичні сукні в горошковий візерунок, сукні з вертикальними смугами й образи з вишуканими вставками мережива. Неймовірно ніжну й романтичну сукню цього сезону ви знайдете в круїзній колекції Carolina Herrera — білосніжний образ з квітчастою аплікацією та контрастним бантом на спині. Завершити вихід можна чорними балетками або вишуканими босоніжками.

Реклама
Chanel
Chanel
Carolina Herrera

Стиль перепі посідає список актуальних трендів і 2022 року. Дизайнери впроваджують шкільну естетику в гардероби модниць за допомогою чорно-білих суконь з накрохмаленими комірами. Зокрема, Alessandra Rich зробили ставку на коротку квітчасту сукню з білим ажурним коміром, а Self-Portrait показали трикотажне вбрання А-силуету. Шанувальниць незвичайних рішень втішить чорно-біла сукня Tory Burch з перфорацією або ефектні міні Christian Dior з абстрактними принтами.

Alessandra Rich
Self-Portrait
Tory Burch
Christian Dior
Elie Saab

Vogue.ua зібрав 10 найкращих чорно-білих суконь, які вам стануть в пригоді цієї весни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.