До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші сукні кольору морської хвилі в колекціях весна-літо 2021

Сукня кольору морської хвилі справжня літня класика. Коли пора відпусток у самому розпалі, вона здатна в мить перенести до узбережжя океану. З шовку або бавовни, на тонких бретелях чи з довгим рукавом, прикрашені розсипом блискучих каменів або з майже повною відсутністю деталей vogue.ua зібрав наймодніші сукні кольору морської хвилі в колекціях сезону весна-літо 2021.

Acne Studios
Versace

Бірюзові сукні зі струмуючого шовку можна було знайти на показах Acne Studios і Versace. Численні образи, представлені Донателлою Версаче, відсилали до океану і його мешканців. Футболка, інкрустована каменями і доповнена аплікаціями, в якій дефілювала Ірина Шейк, здатна швидко стати найкращим союзником літнього гардеробу. Не менш ефектними цього літа будуть мідісукні з асиметричними деталями або вирізами, як у колекціях Alberta Ferretti і Salvatore Ferragamo. Сукня з квадратним декольте, представлена BOSS, пасуватиме як для неспішних недільних прогулянок, так і для романтичного побачення.

Реклама
Alberta Ferretti
BOSS
Salvatore Ferragamo

Сукні аквамаринового кольору довжини максі ідеально підійдуть для урочистих заходів. Прикрашені пір'ям і камінням, як у Elie Saab, або фасон, що відсилає до популярних кейпів, як у кутюрній колекції Valentino, вибір за вами.

Elie Saab
Valentino Couture

Vogue.ua зібрав 5 найкращих суконь кольору морської хвилі для яскравих літніх образів.

<b>платья цвета морской волны предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.