До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим знаменитості носять легінси цього сезону

Ось про що нинішні тенденції: легінси — одна із зіркових речей сезону весна-літо 2022. Це підтверджують і Saint Laurent, чия колекція відсилає до 1980-х років і тісних комбінезонів, які варіюються від класичного чорного до принтів. Поза подіумом модниці й знаменитості зробили легінси необхідним елементом гардеробу — так само, як і чорні брюки чи джинси. Vogue.ua зібрав найкращі виходи зірок і дізнався, з чим вони комбінують легінси цього сезону.

Легінси + шкарпетки + капці
Гейлі Бібер

Ця стилістична форма — зірка у модних інсайдерів: контраст текстур і об’ємів, який знаменитості використовують для створення різноманітних образів, у тому числі й поза спортзалом. Покоління Z — яскравий приклад. Белла Хадід і Гейлі Бібер зробили легінси продовженням свого стилю в поєднанні з білими шкарпетками, толстовками і модними кросівками: від Nike до New Balance.

Реклама
Кендалл Дженнер

Чорні — найпрактичніші, але знаменитості грають із різними кольорами. Образ Гейлі Бібер — один із найпоказовіших: модель вибирає легінси нейтральних відтінків, від сірого до хакі і ніжно-рожевого, які поєднує з одягом білого або зеленого, для додаткового кольорового контрасту.

Гейлі Бібер
Легінси + ботфорти
Ірина Шейк

Ірина Шейк зробила ставку на чорний total look, до якого додала високі чоботи. Таку стилістичну формулу вже неодноразово спробувала Кім Кардаш'ян. До такого образу можна додавати будь-які черевики або ботильйони: зі шнурками, як моделі Witch і Dr. Martens, або армійські.

Легінси зі штрипками

Легінси зі штрипками стали musthave-позицією в останні сезони. Їхня застібка на підошві взуття стала стилістичним жестом, на який у 2022 році продовжують робити ставки такі законодавиці моди, як Ніна Сандбек. Модниця часто поєднує такі легінси з неоновими туфлями-човниками з гострим носком і об'ємним блейзером у тон.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.