До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим поєднувати рожевий: 5 цікавих ідей

Рожевий – один з головних кольорів цієї осені. У центрі уваги – різні варіації цього ніжного, але такого сильного кольору: від пастельних тонів до насичених відтінків малини. Він має ефектний вигляд як самостійно, так і в комбінації з іншими кольоровими рішеннями. Дизайнери в новому сезоні вирішили поєднати рожевий колір з червоним, чорним, білим, блакитним і кавовим забарвленнями. Vogue.ua зібрав наймодніші комбінації кольорів з рожевою палітрою, які актуальні вже зараз.

Delpozo Pre-Fall 2019
Рожевий + червоний

Рожева і червона барви заприятелювали вже давно і цієї осені їхній союз, як і раніше, актуальний. Модне рішення дизайнери використовують для всіх випадків життя: у Delpozo можна знайти трикотажні костюми на кожен день, Ermanno Scervino поставили на яскраві шкіряні ансамблі для похмурої осінньої погоди, а Prabal Gurung представили вечірні шовкові сукні.

Реклама

<b>розовый + красный 1</b>

Рожевий + чорний

Контрастне поєднання лаконічного чорного кольору і пудрово-рожевого відтінку завжди матиме зухвалий і небанальний вигляд. Ніжний рожевий колір стане ідеальною парою чорному як на світському заході, так і на діловій зустрічі.

<b>Розовый + черный</b>

Рожевий + блакитний

Роман рожевого з блакитним у новому сезоні спалахнув з новими силами. Два ніжні кольори гармонійно поєднуються та створюють цілісний образ. Emilia Wickstead пропонує одягати базовий небесно-блакитний гольф під пудрово-рожеву сукню, вкриту польовими квітами, Delpozo комбінують спідницю-плісе насиченого морського відтінку з жакетом відтінку коралів, а Balenciaga демонструють ефектну хутряну накидку в парі з асиметричною сукнею кольору бірюзи.

<b>Розовый+ голубой</b>

Рожевий + кавовий

Однією з найцікавіших і ще й нових комбінацій цього сезону є мікс рожевої палітри з відтінками кави з молоком в різних пропорціях. Смачне поєднання підкорило серця дизайнерів цієї осені. Так, Victoria Beckham до стриманого образу нюдового відтінку пропонує яскраво-рожеві туфлі, в Emilia Wickstead розбавили пастельну сукню шкіряними рукавичками відтінку молочного шоколаду, а Erdem прикрасили романтичний образ, запозичений з Середньовіччя, коричневим ременем на талії.

<b>РОзовый + кофейный</b>

Рожевий + білий

Надати образу свіжості і внести нотки романтики в осіннє вбрання можна за допомогою поєднання білого і рожевого кольорів. Цей дует став фаворитом відразу кількох брендів. Так, Gucci пропонує шовкове вбрання, доречне для вечірки, Nanushka – комплект на кожен день, а Vince – затишний ансамбль для курортної поїздки.

<b>Розовый+ белый</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.