До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші поєднання кольорів цього міжсезоння

За спиною вже не перша половина літа і розпочався зворотний відлік до вересня. Щоб бути озброєною в період міжсезоння, vogue.ua пропонує поглянути на наймодніші поєднання кольорів для вже не теплого, але і ще не холодного сезону. У центрі модної історії – дует вугільно-чорного відтінку і барвистої фуксії, небанальна комбінація синього і жовтого кольорів, а також мікс відтінків рожевої палітри з смарагдово-зеленою гамою.

Balenciaga Pre-Fall 2019
Фуксія + чорний

На перший план цієї осені виходить комбінація чорного і фуксії. Яскравий рожевий відтінок у парі з лаконічним чорним кольором має ефектний і зухвалий вигляд. Так, Chloé пропонують поєднувати шовкову блузку кольору фуксії з шкіряними чорними штанами цієї осені для повсякденного образу, а в провокаційній міні-сукні родом з 1970-х і яскравих човниках Saint Laurent можна вирушити на вечірку.

Реклама

<b>фуксия + черный</b>

Синій + жовтий

Інтелектуальний і стриманий темно-синій відтінок цієї осені заприятелював з легковажною жовтою палітрою. Такий контрастний дует буде актуальним рішенням для цікавого ділового дрес-коду. А для літнього настрою в осінній період варто придивитися до образу з колекції Carolina Herrera – сині лаконічні штани і повітряна блуза з рукавами-буфами лимонного відтінку. Ще варіант – одягнути елегантне пальто на запах, а розбавити його сонячно-жовтими брогами.

<b>синий+ желтый</b>

Зелений + рожевий

У новому сезоні зелені і рожеві відтінки вподобали багато дизайнерів. Тепер можна сміливо одягати човники романтичного пудрового-рожевого відтінку в пару до сукні кольору малахіту, як це роблять у Christopher Kane. Або додати до ніжного пастельного образу яскраву деталь у вигляді смарагдового шарфа, на це надихає передосіння колекція MSGM.

<b>зеленый + розовый</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.