До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сорочки з печворком — яскравий тренд цієї весни

Кінофільми й телесеріали — велике джерело натхнення, коли йдеться про стилізацію. Образ харизматичного персонажа Семюела Паверса з культового серіалу "Врятовані дзвінком", що виходив на великих екранах у 1980-х, — головний модний референс цього сезону. Основу його гардероба складали яскраві сорочки, зшиті зі шматків різних тканин. Саме такі печворк-сорочки тепер на піку модного Олімпу.

Семюел Паверс (Виск) із серіалу "Врятовані дзвінком"

Контрастні тканини, необроблені краї і яскраві нашивки полонили й дизайнерів. У колекціях весна-літо 2021 на такі сорочки можна було натрапити в Docle&Gabbana, Marni і Etro. Різноколірні й різнокаліберні смуги й естетика "клаптевої ковдри" — ключові цього сезону.

Реклама
Etro, Dolce&Gabbana

Сама ідея не нова. Marni — один з головних брендів, які часто роблять ставку на клаптеву техніку для своїх сорочок. Loewe — ще одна компанія, яка грає з тканинами й різними візерунками, створюючи унікальні речі. Цього сезону тренд розвиватиметься також завдяки зіркам стритстайлу й Instagram-інфлюенсерам, серед яких Ельза Госк і К’яра Ферраньї, два образи якої минулого літа стали по-справжньому вірусними.

Головне модне правило сезону — гра на контрастах: що більше фактурних тканин і кольорів, то ефектніший вигляд матиме весь образ. Vogue.ua зібрав 8 найкращих сорочок з печворк для яскравих весняних виходів.

<b>рубашки с пэчворком предметка</b>

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.