До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рожева панама — головний аксесуар цього літа

Літо вже не за горами, і ми знаємо напевне, у чому зустрічатимемо теплий сезон. Гурт Kalush Orchestra на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2022" приніс Україні перемогу, зробивши рожеву панаму найупізнаванішим та найбажанішим аксесуаром сезону. Vogue.ua зібрав яскраві приклади стилізації цього предмета гардероба, у який варто вбратися на ще одну перемогу!

Ruslan Baginskiy
Lastelier

Знайти улюблений варіант можна як в іноземних брендів, так і в українських. Французська марка Lastelier, що спеціалізується на виготовленні сумок і головних уборів, представила своє бачення тренду – рожеву панаму, виготовлену з прозорого вінілу. Головний убір рожево-нюдового відтінку є в Ruslan Baginskiy, а за яскравою моделлю варто звернутися до українського бренду SHKOURA – саме його вибрав Олег Псюк, фронтмен гурту Kalush Orchestra, для свого переможного виступу на "Євробаченні-2022".

Реклама

Цей яскравий головний убір не виходить зі списку головних тенденцій уже котрий сезон. Взимку хутряні панами носили і streetstyle-зірки, і знаменитості, зокрема й Ріанна, яка вибрала рожеву мʼяку панаму від Emma Brewin. Цього літа такі моделі варто носити з яскравими брючними костюмами, улюбленими світшотами, легкими сорочками та штанами з мальовничим принтом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.