До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розбір польотів: головні тренди колекцій Resort 2018

За круїзними колекціями можна спробувати вгадати тренди нового сезону. "Перші ластівки" модних весняно-літніх тенденцій вже можна знайти в оглядах Resort 2018. Vogue.ua зібрав п'ять трендів, до яких варто придивитися уважніше.

Героїні вестернів

Капелюхи, хустинки на шию, бахрома і джинсові куртки, як у суворих ковбоїв Дикого Заходу – в новому сезоні можна буде вбиратися в героїню крутого вестерну з чистою совістю.

Реклама
Dior
Acne Studios
Coach 1941
Шокуючий рожевий

Відтінки яскравої фуксії і соковитої малини стартували як модна тенденція в поточному осінньо-зимовому сезоні і схоже наступної весни не збираються поступатися топовою позицією в чарті головних трендів.

Dundas
Mugler
Fendi
Оголені плечі

Оголені плечі – тенденція не зовсім нова, але в майбутньому сезоні виразно отримає свіжу інтерпретацію. Сувора графічність і відсутність романтичних воланів стануть головною ознакою цього тренда.

Prada
Versace
Chanel
У стилі білизни

Сукні-комбінації, кілометри тонкого мережива, напівпрозорі тканини і тонкі бретельки – наряди для весни носять дещо будуарний характер, ну а хто сказав, що це погано?

Céline
Moschino
Victoria Beckham
Графічні сукні-светри

Тонкі сукні-светри для ранньої весни в новому сезоні будуть мати такий вигляд, ніби над ними попрацював божевільний художник. Колірні поєднання і графічні малюнки гідно оцінять натури тонкі й артистичні.

Versace
Sonia Rykiel
Marc Jacobs

Читайте також:

Я твоє тепло: головні трикотажні речі зими

Підсумки 2017 року: головні стритстайл-тренди

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.