До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів цієї зими

До календарної зими залишився неповний місяць. Поки небо не заволокли снігові хмари, а відмітка на термометрі не впала стрімко вниз, є час вивчити наймодніші тренди і запастися відповідними речами. Тим більше, що цієї зими вони максимально практичні і затишні.

Ігри з об'ємом

Пухові куртки, кашемірові светри, шерстяні спідниці та кардигани розміру оверсайз у новому сезоні можна носити як поодинці, так і впевнено комбінувати їх. Здвоєне пальто Balenciaga і гігантські шуби Calvin Klein, лакові плащі Miu Miu і бомбери-"варенки" Y/Project – найкращі об'єкти для натхнення в іграх з об'ємом.

Реклама

<b>тренд объем</b>

1980-і

Головними "модераторами" стилістики вісімдесятих сміливо можна назвати Марка Джейкобса з його колекцією, наповненою гіперболізованими плечима і колірними плямами в дусі пізнього Сен-Лорана і Ентоні Ваккарелло, який для Saint Laurent зробив колекцію суконь в стилі дівчат з Studio 54. Але і у інших дизайнерів є чим надихнутися для створення яскравих і соковитих диско-образів.

<b>тренд 80</b>

Форма захисту

15 кишень, 23 блискавки і 48 липучок-застібок – саме такий наймодніший верхній одяг цієї зими. Пальта і куртки, які схожі чи то на уніформу, чи на одяг майбутнього, – носити просто і дуже приємно, особливо, коли мінусова температура.

<b>спец одежда тренд</b>

Все починається з голови

Ходити взимку із закритою головою не тільки корисно для здоров'я, але і модно. Цього сезону дизайнери масово згадали про балаклави. Такі головні убори прекрасно підкреслюють форму обличчя і роблять вилиці гострішими. Ідеальні варіанти підглянуті на показах Alexander Wang, Chanel і Christian Dior.

<b>тренд балаклавы</b>

Шовковий шлях

Вбрання, зібрані з шовкових хустинок, стануть наймоднішими цієї зими. Строкаті, як райські квіти, вони прописалися на вовняних жакетах, спідницях Toga і зав'язалися у магічні вузли на вбраннях Céline. Не менш ефектний вигляд мали дівчата у шовках і туманах на показах Etro, Richard Quinn і Salvatore Ferragamo.

<b>тренд шарфы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.