До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних кольорів зими за версією Pantone

За заведеною традицією фахівці Інституту Pantone для кожного сезону обирають головні відтінки. Команда Інституту досліджує і пошукові запити з усього світу, і споживчі настрої, і політичні події, і навіть природні катаклізми. Vogue.ua знає, які кольори користуватимуться особливою популярністю цієї зими.

Синя туманність

2017 року схожий колір за версією Інституту Pantone носив шляхетну назву "тіниста ялина", і це був синій з невеликим нахилом до зеленого. Взимку 2018/19 відтінок "синя туманність" нагадує імлу січневого морозного вечора і добре працює як сам по собі, так і в парі зі світлими кондитерськими тонами густих вершків і крем-брюле.

Реклама
The Row
Tibi
Stella McCartney
Louis Vuitton
Kenzo
Пелюстка крокусу

До цвітіння справжніх крокусів у саду, що прокинувся від зимової сплячки, залишилося рівно три місяці, мабуть фахівці Інституту Pantone заздалегідь починають сумувати за весною і пропонують для нового холодного сезону вбрання всіх відтінків пелюсток цієї квітки.

Balenciaga
Bottega Veneta
Brandon Maxwell
Dries Van Noten
Gucci
Маслина в мартіні

Святкова назва відтінку повністю передає колірну гаму. Оливковий у всіх його проявах буде одним з найпопулярніших цієї зими, і найкращий вигляд у нього з відтінками кориці і дубової кори.

Alberta Ferretti
Altuzarra
Dries Van Noten
Fendi
The Row
Ультрафіолетовий

Соковитий ультрафіолетовий був названий головним кольором 2018 року і його популярність настільки велика, що він у складі трендових кольорів "переїжджає" і в новий 2019 рік. Взимку 2018/19 модні дизайнери пропонують носити його в парі з цегляно-червоними відтінками.

Alberta Ferretti
Altuzarra
Giambattista Valli
Sacai
The Row
Ніжний лимон

Оптимістичний колір лимона цієї зими має вигляд заздалегідь продуманої профілактики від нудьги. Носити його нескладно, якщо знати, що теплі його відтінки личать практично всім, а ось з додаванням зелені краще бути обережними. Якщо у вас колір обличчя не як у Адріани Ліми, то можна отримати злегка хворобливий вигляд.

Balenciaga
Balmain
Brandon Maxwell
Dries Van Noten
Louis Vuitton

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.