До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колір осені за версією Pantone: тіниста ялина

Завершує десятку головних кольорів осені 2017 за версією інституту кольору Pantone приглушений відтінок з поетичною назвою "тіниста ялина" або shaded spruce. Нагадуємо, що раніше Vogue UA розповідав про особливості всієї модної осінньої палітри і як правильно носити червоний гренадин, балетний пуант, золотистий лайм, синю півонію, золотистий портвейн, вершкове масло з ромом, відтінок блакитної лагуни, стримано сірий і відтінок осіннього клену.

Brandon Maxwell

Старшою сестрою shaded spruce можна вважати greenery чи "свіжу зелень" – головний колір 2017. Відтінок "тіниста ялина", подібно до вічнозеленої рослини, відслідковується в осінніх колекціях дизайнерів з року в рік, не втрачаючи актуальності. На Тижні моди в Нью-Йорку сезону осінь-зима 2017 він знайшов своє втілення в колекціях Brandon Maxwell і Oscar de la Renta. Його цікаві поєднання можна також знайти у Prabal Gurung і Tibi. Колір вже припав до душі знаменитостям, які нерідко використовували його для виходів на червону доріжку.

Реклама
Мішель Докері в комбінезоні MaxMara, Алісія Вікандер в сукні Louis Vuitton, Емі Адамс в Tom Ford

Vogue UA обрав 20 речей відтінку shaded spruce для затишної та стильної осені.

<b>Pantone: тенистая ель</b>

Читайте також:

Колір осені за версією Pantone: осінній клен

Колір осені за версією Pantone: вершкове масло з ромом

Чому звеличувати несмак – модно

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.