До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний принт tie-dye в колекціях весна-літо 2021

Ця весна буде особливо яскрава. Після задовгого локдауну дизайнери скучили за життєрадісними й щасливими барвами та запропонували колекції, сповнені зеленого, помаранчевого, жовтого, рожевого й фіолетового кольорів. Крім монохромних яскравих речей, бренди вирішили відродити веселковий візерунок tie-dye, який був особливо популярним серед культури гіпі в 1960-1970-х. У колекціях брендів весна-літо 2021 з’явилися розслаблені сукні з барвистими ропливами, "варений" денім, топи й сорочки з орнаментами в стилі шиборі, а також веселкові пляжні туніки.

платье с принтом tie-dyeGabriela Hearst

Ностальгія за безтурботними 1960-ми наштовхнула дизайнерів на думку про знаковий принт "дітей квітів". Так з’явилися переосмислені речі, які транслюють головне послання того часу — свободу. Gabriela Hearst представили сукню-туніку, повністю розписану tie-dye принтом, що матиме гарний вигляд з плетеними сандалями. Osman показали самодостатню сукню з розмитими синіми візерунками, Acne Studios оспівали вкорочений топ із зав’язками на талії, а Tom Ford продемонстрували серію пляжних тунік у всіляких відтінках — від насиченої фуксії до кольору літньої трави.

Реклама
Osman
Acne Studios
Tom Ford
Dries Van Noten

Крім барвистих принтів, цього сезону бренди запропонували пастельну варіацію культового орнаменту. Щоб вписати ретро-візерунок у свій гардероб, досить придбати топ, блузу, джинси або сукню спокійних відтінків. У колекції весна-літо 2021 Sportmax показали боді із сіро-лаймовими розпливами, тим часом Christian Dior зробили ставку на жакети з деніму біло-блакитної палітри, а Alberta Ferretti представили легку напівпрозору сукню на тонких бретельках ніжно-рожевої гами.

Sportmax
Christian Dior
Alberta Ferretti

Vogue.ua зібрав 15 модних речей, прикрашених принтом tie-dye.

<b>tie dye</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.