До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Практичне завдання: як поєднувати каблуки із штанами

Невдало підібране взуття може зіпсувати не тільки пропорції тіла і задуманий модний образ, але і настрій. Поєднувати штани з каблуками – завдання непросте, але цілком під силу кожній, якщо знати кілька головних секретів комбінаторики. Vogue.ua наводить три приклади дуету штани + підбори, які точно не підведуть у сезоні осінь-зима 2018/19.

Kitten heels

Найкращою компанією для укорочених і не дуже широких штанів будуть туфлі і ботильйони на тендітних і жіночних kitten heels. Якщо тканина ледь прикриває кісточки, то найправильнішим варіантом для дотримання класичних пропорцій буде взуття з тонкими підборами не вище п'яти сантиметрів.

Реклама

10 пар взуття з kitten heels з колекцій осінь-зима 2018/19:

<b>каблуки киттен хилс</b>

Класичні човники

Ультрамодні кюлоти верховодять уже не перший сезон і своїм місцем у рейтингу наймодніших брюк сезону поступатися не мають наміру. Носити їх не дуже просто, але дуже хочеться. Щоб не бути схожою на мультперсонажа Губку Боба Квадратні Штани, до кюлотів найкраще одягати класичні човники, а якщо сезон або спосіб життя не дозволяє ходити з голими ногами, зверніть увагу на подібну колодку і каблук серед ботильйонів.

10 пар ботильйонів з класичними підборами:

<b>лодочки классика</b>

У стилі 1970-х

Мода на сімдесяті накрила цей сезон новою хвилею. Романтичні шовкові блузи з оборками, великі окуляри в тонкій оправі, жакети, що нагадують військовий кітель і, звичайно, брюки-кльош. Цієї осені дизайнери вирішили не експериментувати і пропонують одягати їх з взуттям теж витриманим у розслабленій бохо-стилістиці 1970-х років. Високі масивні підбори і широкі штанини – найкращі друзі у сезоні осінь-зима 2018/19.

10 пар в стилі сімдесятих з колекцій осінь-зима 2018/19:

<b>толстые каблуки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.