До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому печворк знову на піку популярності

Клаптеве шиття в дусі 70-х знову повертається до головних тенденцій цієї весни. Спершу світ моди знову виказав прихильність до вбрання з деніму, різних кольорів і фактури, а тепер став виявляти дедалі більше цікавості до цієї техніки, повертаючи їй шляхетність в актуальних сучасних інтерпретаціях. А оскільки печворк — це ще й розумний спосіб вторинного перероблення старого текстилю, багато які бренди зробили його одним зі своїх фірмових стилів.

Бланка Міро

Нью-йоркський лейбл Bode просуває повільну моду за допомогою предметів гардероба, зроблених з перероблених обрізків тканин, а японський бренд Kapital пропонує свіжу інтерпретацію традиційного клаптевого шиття, втіленого в стильних панамах, створених з бандан.

Реклама

Серед прихильниць печворку — Перніль Розенкільд, Бланка Міро й Ельза Госк. Модниці поєднують одяг, виготовлений у цій техніці, з худі й черевиками-челсі, принтованими шовковими штанами й вовняними кардиганами, лоферами пастельних відтінків та анімалістичним принтом.

Ельза Госк
Перніль Розенкільд
Бланка Міро

Vogue.ua зібрав 8 найкращих речей, виготовлених у техніці печворк, для яскравих і стильних весняних образів.

<b>patchwork предметка</b>

Текст: Héloïse Salessy

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.