До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: сукні металічних відтінків

Згідно зі Східним календарем 2020 рік пройде під охороною Білого Сталевого Щура, а це означає, що зустрічати чарівну ніч слід у вбраннях металічних, срібних і білих відтінків, які стануть перепусткою на вечірку. Завдання досить цікаве, адже в колекціях брендів осінь-зима 2019/2020 представлені різноманітні варіанти в необхідній гамі барв. Vogue.ua вирішив звузити цей складний вибір до металічних суконь із шовку, жакарду, парчі або з тисячі блискучих леліток і дзеркальної луски.

платье в металлическом цветеMichael Kors Collection осінь-зима 2019/2020

Щоб удача супроводжувала протягом року, достатньо вибрати образ металічного забарвлення. Michael Kors Collection пропонують романтичну сукню з оборками, що нагадує фольгований папір або обгортку від цукерок. Rodarte показали вечірній образ кольору білого золота, в якому можна з легкістю не тільки зустріти Новий рік, а й прикрасити червону килимову доріжку церемонії "Оскар" або "Каннського кінофестивалю".

Реклама
платье в металлическом цветеRodarte осінь-зима 2019/2020
Alberta Ferretti осінь-зима 2019/2020

Відтінки металів правлять балом у новому сезоні. У David Koma взяли курс на футуризм та продемонстрували образ з майбутнього, тоді як Saint Laurent не встояли перед магічною естетикою 1980-х – на подіумі Кая Гербер показала зухвалу мінісукню з леліток з об'ємним бантом біля плеча. А поки Девід Кома і Ентоні Ваккарелло грались з довжиною міні, Альберта Ферретті відповіла їм довжиною максі в цікавому виконанні: дизайнерка представила напів прозору сукню, засіяну металічною лускою різних форм і розмірів.

David Koma осінь-зима 2019/2020
Saint Laurent осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав наймодніші сукні відтінків металу для вечірок.

<b>металлические платья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.