До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найромантичніші сукні в горошковий принт весна-літо 2021

З року в рік дизайнери співають оди романтичному, елегантному й водночас інфантильному горошковому візерунку, і цей сезон не виняток з правил. Polka dot, він же горошок, уперше з’явився ще у XVIII столітті, проте найбільшу популярність здобув лише в 1950-х завдяки кінематографу. Цей пустотливий візерунок приміряло багато актрис того часу, серед яких Мерилін Монро у фільмі "Сверблячка сьомого року", Джоан Кроуфорд у стрічці "Мілдред Пірс" і Софі Лорен у фільмі "Така жінка". Поява на екранах легендарних актрис у сукнях у горошок зробила свою справу — мільйони дівчат у всьому світі захотіли поповнити свій гардероб подібним вбранням. І хоч з того часу минуло вже близько 70 років, горошковий принт як і раніше є фаворитом у колекціях багатьох брендів — від Carolina Herrera до Celine.

Carolina Hererra

У сезоні весна-літо 2021 горошковий принт з’явився в колекціях брендів як у класичній чорно-білій інтерпретації, так і в кольорових рішеннях. Дизайнери прикрасили сукні дрібним горошковим розсипом, запропонували варіанти з великим принтом, а також поєднали кілька розмірів горошин в одному образі. Наприклад, у колекції Carolina Herrera з’явилися різні варіанти суконь у горошковий принт — від звабливих міні зі шлярками до елегантних максі. Giambattista Valli запропонували свій варіант polka dot, бренд хаотично розкидав горошини середнього розміру по напівпрозорому вечірньому вбранні, а Dolce & Gabbana показали весняний мікс різних кольорів і горошку. Тим часом повсякденні варіанти ретро-принту з’явилися в Balenciaga й Celine. Демна Гвасалія зробив ставку на чорно-білу сукню з довгими рукавами, яку задля цікавості можна розбавити яскравим аксесуаром, а Еді Сліман показав, як поєднувати легку сукню в горошок з кедами й університетським бомбером.

Реклама
Giambattista Valli
Carolina Hererra
Balenciaga
Celine
Dolce & Gabbana

Vogue.ua зібрав 10 модних суконь у горошковий принт, які можна носити вже нині.

<b>предметка горох</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.