До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукні з колекцій Pre-Fall 2020, які можна носити вже зараз

Літо добігає кінця, а разом з цим плавно оновлюються вітрини в бутиках. Так, на зміну літнім колекціям приходять речі з лінійок Pre-Fall 2020 року, в яких левову частку уваги приділено сукням. Пропонуємо починати оновлювати гардероб саме з них. У новому сезоні серед актуальних суконь представлені: богемні варіанти, моделі відтінку лимонного крему, образи з відкритими плечима, елегантні сукні-сорочки і жіночні вбрання в довжині максі. Vogue.ua зібрав 5 головних трендів серед суконь в міжсезонних колекціях Pre-Fall 2020 року, які можна носити вже зараз.

Ulla Johnson
Богемний шик

Богемний шик не втрачає своєї актуальності в прийдешньому сезоні. Колекції дизайнерів уздовж і впоперек переповнені сукнями у стилі кочової естетики, де головними рисами є романтичні і легкі силуети; вбрання, зібране з кількох клаптиків тканини; численні оборки і рюші, розсипи квіткових бутонів, спадаюча бахрома і фольклорні візерунки. Нова яскрава сукня у стилі бохо — ідеальне продовження літнього сезону, що минає. Найкрасивіші образи представлені в колекціях Etro, Ulla Johnson, Elie Saab і The Attico.

Реклама

<b>бохо тренд</b>

Лимонний сорбет

Додати свіжості в гардероб допоможуть цитрусові нотки. Cushnie показали елегантну сукню відтінку лимонного крему, яка стане ідеальною парою на весіллі у подружки, Carolina Herrera засипали повітряне вбрання жовтими квітами, Valentino додали екстравагантного лимонного пір'я, а Bottega Veneta зробили ставку на міський образ.

<b>лимонный крем тренд</b>

Сукні-сорочки

Елегантна сукня сорочкового крою — основа літнього гардероба і паличка-виручалочка на всі випадки життя. Так, у сукні-сорочці можна вирушити на ділову зустріч, прогулятися вздовж морської набережної або забігти на літню вечірку в саду. Це саме та сукня, яка має бути в гардеробі у кожної дівчини. У новому сезоні дизайнери продовжують експериментувати з кроєм і відтінками, представляючи нові сукні-сорочки. Шанувальниці мінімалізму оцінять варіант з бавовни в колекції Salvatore Ferragamo, більш формальний варіант представлено у Alberta Feretti і Christian Dior, тоді як у Prabal Gurung можна зустріти образ для поїздки на море. Як носять сукню-сорочку streetstyle-зірки, можна подивитися тут.

<b>платья-рубашки тренд</b>

Відкриті плечі

Відповідно до колекцій брендів, уся увага в новому сезоні Pre-Fall 2020 буде прикута до витончених плечей і ключиць. Пропонуємо вже зараз починати модничати в нових сукнях з відкритою плечовою лінією. Carolina Herrera так само, як і раніше, роблять ставку на романтичні і жіночні образи, всипані квітковими бутонами, Dundas прикрасили міні-сукню морською тематикою, Oscar de la Renta зав'язали пишний бант на утилітарній сукні, а Chanel вчергове продемонстрували майстерність у створенні найелегантніших образів.

<b>открытые плечи тренд</b>

Хвилясті максі

Хвилясті сукні довжини максі створені для того, щоб носити їх у теплий і сухий сезон. Адже кому захочеться гуляти калюжами в довгій сукні, при цьому накидаючи на плечі жакет і пальто, щоб не замерзнути. Хороша новина: в запасі є ще як мінімум з місяць гарної погоди, щоб встигнути сповна насолодитися жіночними і романтичними сукнями в підлогу. Так, в колекціях Alice + Olivia і Prabal Gurung представлені сукні для повсякденних зустрічей, а ось образи з колекцій Fendi, Zuhair Murad і Givenchy краще приберегти для особливого випадку.

<b>струящиеся макси тренд</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.