До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі пальта з принтами в колекціях весна-літо 2021

Весна — найкраща пора, щоб приміряти нове пальто, а березень — ідеальний місяць для експериментів. Тож пропонуємо зазирнути в колекції сезону весна-літо 2021 і придивитися не тільки до однотонних пальт, а й цікавих варіантів, прикрашених усілякими принтами. Серед найпопулярніших візерунків на весняних пальтах трапляються: квітчасті мотиви, анімалістичні принти, спортивні смужки, позачасовий картатий принт і клаптева техніка печворк.

Prada

Період міжсезоння завжди вирізняється нестабільною погодою й температурним режимом. Саме в березні хочеться потішити себе яскравими барвами й життєрадісними принтами, а найкращим рішенням у цьому питанні стануть пальта зі всілякими орнаментами. У колекції Prada можна знайти ідеальне пальто вільного крою з нейлону, всипане абстрактним флористичним принтом, а Miu Miu представити на подіумі ніжно-рожевий варіант до коліна зі спортивними смужками й ошатним коміром.

Реклама
Miu Miu
Paco Rabbane

Якісне монохромне пальто — довгострокова інвестиція в гардероб, тоді як варіант, прикрашений яскравими принтами, — радше імпульсивна покупка, яка принесе найбільше насолоди під час носіння. До таких пальт належить довга чорна модель з ефектними синіми бутонами Erdem, яка неодмінно викличе бурю емоцій, суворе пальто з леопардовим принтом Paco Rabbane, а також варіант вільного крою Dolce & Gabbana, що складається з безлічі різних шматочків тканини. Тим часом пальто сіро-білого картатого візерунка Temperley London стане базовим варіантом, що згодиться як для ділового дрес-коду, так і повсякденного casual-образу.

Erdem
Temperley London
Dolce & Gabbana
Johanna Ortiz

Vogue.ua зібрав 10 модних пальт з принтами — від квітчастих мотивів до картатих візерунків.

<b>пальто с принтами</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.