До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Основи основ: чим поповнити гардероб цієї весни

Довгоочікувана весна нарешті почалася, а це означає, що настав час теплі светри та пухнасті пальта ховати подалі. А чим поповнити гардероб у новому сезоні — нам розповідає Міла Магдій, засновниця львівської мережі мультибрендів Personality, де представлені найкращі українські бренди — від кутюрних жакетів Litkovska до оригінального деніму GUDU та ідеальної бази HUKH.

Жакет Litkovska

"Це не річ, а справжній скарб. Жакети з лінійки LitkovskaArtisanal — це приклад, як українські народні ремесла можна поєднувати з кутюрною якістю виготовлення. Сировиною для створення цієї колекції стали обрізки тканин, рештки архівних колекцій і вінтаж, які завдяки майстерності команди Litkovska перетворилися на унікальні складні речі. Концептуальна основа колекції — традиційні українські килими "доріжка". Жакети створюються за допомогою розсотування тканини на тонкі нитки, скручування їх у клубки пряжі, яка потім перетворюється на нове полотно на вісімдесятирічних дерев’яних ткацьких верстатах. Всі моделі виготовляють вручну й у єдиному екземплярі, а виробничий процес частково відбувається у віддалених карпатських селах. Це магія".

Реклама

Жакет Litkovska
Жакет Litkovska

Косуха Kulakovsky

Розповідати про універсальність курток-косух можна дуже довго. Я ж тільки хочу звернути вашу увагу, що українські бренди вже давно та успішно працюють із цим складним у виготовленні предметом гардеробу. Мені подобаються куртки Kulakovsky за їхню якість та посадку. Клієнтки повертаються за ними — починають із класики, потім доповнюють її більш зухвалими моделями.

Косуха Kulakovsky

Спідниця HUKH

Цей бренд — моє велике кохання, і справа тут не лише в тому, що він народився у Львові. Сестрам Гук вдалося знайти ідеальний баланс між практичністю й актуальними тенденціями. Ці речі легко вписати в гардероб, що вже є. А ще важлива ціна — HUKH виходить працювати в приємному ціновому сегменті за відмінної якості. Цієї весни рекомендую звернути увагу на строгі спідниці-максі, але з характером.

Спідниця HUKH

Джинси GUDU

Ці джинси — справжній бестселер у нашому магазині. Ми не встигаємо їх дозамовляти. Лаша Мдинарадзе, креативний директор GUDU, знайшов свою ідеальну формулу — він міксує різний денім, поєднує його з костюмними матеріалами, експериментує, а кожна пара справді унікальна. Також дівчатам дуже подобається посадка — розслаблена, але при цьому сексі.

Джинси GUDU

Костюм The Coat by Katya Silchenko

Дизайнерка Катя Сільченко називає цю колекцію ендорфіновим бустером. Повністю з нею згодна. Навесні так і хочеться нарешті скинути з себе важкий одяг і приміряти щось легковажніше. Мені подобається цей сет, що складається з досить спокійного жакета та зухвалих мінішортів. Завдяки кольору зможу його легко вписати у свій чорно-білий гардероб.

Сет The Coat by Katya Silchenko
Сет The Coat by Katya Silchenko

Берет Ruslan Baginskiy

Я щаслива, що Personality одним із перших почав продавати головні убори Ruslan Baginskiy. Ми співпрацюємо вже кілька років, і я не перестаю захоплюватися тим, що роблять Руслан та його команда. Якщо кашкет або фірмова федора RB у вас вже є, то пропоную звернути увагу на берети — аристократично, жіночно, делікатно.

Берет Ruslan Baginskiy
Берет Ruslan Baginskiy

Тренч Bazhane

Ще одна річ, без якої неможливо уявити весну — бежевий тренч. У цій категорії я теж рекомендую Bazhane – приталений силует, приємний пісочний відтінок і правильна довжина роблять його універсальним солдатом міжсезонного гардероба. У будні дні обожнюю носити тренчі зі штанями-палаццо та кашеміром, у вихідні він стане парою до улюбленого спортивного костюма, а з настанням вечора під ним можна ненадовго сховати нову сукню.

Тренч BAZHANE

Чокер J'Amemme

J'Amemme — новий бренд у сім'ї Personality, але наші клієнтки вже встигли його полюбити. Ефектні плісування марки вже відомі усьому світові, а я хочу звернути увагу на їхні квіткові чокери. Цей аксесуар допоможе миттєво перетворити повсякденний образ на святковий. І троянди — тренд, який тільки зростатиме. Останній вихід Зендеї тому доказ.

Чокер J'Amemme
Чокер J'Amemme

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.