До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Next door girl: як носити спідниці в стилі фільму "Дурноголові"

Наталі Портман і Тесса Томпсон нещодавно здивували своїх шанувальників – актриси з'явилися в зухвалих образах, натхненних стилем культової стрічки 1990-х "Дурноголові". Ключовим елементом їхніх образів стали мініспідниці. Однотонні або в клітинку – вони стануть чудовим доповненням літнього гардеробу. Розповідаємо, із чим їх поєднувати та які вибрати в нових колекціях.

Тесса Томпсон та Наталі Портман / "Дурноголові", 1995
Джинсова куртка + кроп-топ

Мініспідниця у складку – річ, що викликає миттєві асоціації зі шкільною уніформою. І доповнити її якраз можна іншими речами зі шкільного гардеробу – укороченою джинсовою курткою та кроп-топом у колір. Коли, як не влітку, трохи поностальгувати?

Реклама

<b>Rose_PlaidSkirt</b>

Жокейські чоботи + V-подібний топ

Поєднання короткої мініспідниці та жокейських чобіт – ще одна класика жанру, родом із пізніх 90-х. Саме так любила ходити Брітні Спірс – ікона попкультури, образ якої так любить сучасне Tik-Tok покоління. Верх краще вибрати максимально нейтральним – білу сорочку, зав'язану на вузол, обрізану футболку чи V-подібний топ.

<b>Black_PlaidSkirt</b>

З яскравим кардиганом

Алісія Сільверстоун у яскраво-жовтій спідниці у клітинку була іконою стилю для школярок у 1990-х, спідницю вона доповнювала жакетом у колір. Полегшити оригінальну версію для літа можна за допомогою заміни жакета на укорочений кардиган.

<b>Yellow_PlaidSkirt</b>

Photographer: Roma Lansky @rl35mm

Production/Style : RL Jewel @rljewel

Model: Nana Ruskevich @nana_ruskevych

Assistant: Victor Chitanu @chitanu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.