До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень високої моди: найкрасивіші весільні сукні

Завершився Тиждень високої моди в Парижі. Традиційно дизайнери продемонстрували сотні невагомих, елегантних і витончених вбрань, від яких неможливо було відвести погляд. У їх число також потрапили весільні сукні для майбутніх літніх церемоній. Класичне прочитання кутюрних вінчальних образів, як і раніше, у тренді. Так, моделі в образах майбутніх наречених від Zuhair Murad, Elie Saab і Ralph & Russo з'явилися на подіумі в пишних сукнях, з десятками шарів фатину, в дусі часів королеви Марії-Антуанетти.

Ralph & Russo Couture весна-літо 2019

Також на подіумах нерідко траплялися мінімалістичні сукні як у Armani Prive і Ronald van der Kemp, "голі" весільні сукні як у Givenchy, а також повітряні образи, щедро прикрашені ніжними рюшами і пір'ям як у Schiaparelli і Valentino. Balmain і Jean Paul Gaultier експериментували з фасонами, тому представили ексцентричні і футуристичні образи. А для тих, хто після офіційної церемонії планує провести вечірку біля басейну, Карл Лагерфельд вже про все подбав і створив сріблястий купальник, розшитий кристалами в парі з подовженою напівпрозорою фатою.

Реклама

<b>bridal dresses</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.