До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найтрендовіші купальники цього літа

Невідомо, чи вдасться цього літа поїхати відпочивати на море, але ми сподіваємося на краще. Враховуючи, що до сезону відпусток залишилося трохи менше місяця, пропонуємо придивитися до модних купальників від українських брендів. Приділити увагу цього літа варто моделям у бежевих відтінках, що імітують "другу шкіру", злитим варіантам з сексапільними вирізами, відвертим бікіні, в яких ідеально лягає засмага, моделям з "жатої" тканини та купальникам з леопардовим принтом. Vogue.ua зібрав найтрендовіші купальники, які знадобляться вам на морі.

Друга шкіра

Спробуйте цього літа поповнити свій модний арсенал не лише яскравими купальниками, а й моделями у нюдовій колірній гамі, які є одним із головних трендів 2022 року. Мінімалістичні купальники в бежевих відтінках, що повторюють колір вашої шкіри, не набриднуть вам за один сезон і стануть базовим елементом відпускної капсули. Вибирайте роздільний купальник Kaiyo зі спортивним ліфом та зручними плавками, фактурну модель The 7th Heaven з вирізом під грудьми або злитий лаконічний купальник Love Pam, який можна носити разом із шортами чи джинсами у місті.

Реклама
Вирізи

Фігурні вирізи цього літа прикрашають не лише трикотажні сукні, ефектні топи та модні джинси, а й є улюбленим стилістичним прийомом у дизайні купальників. Ефектні вирізи в місці талії, преса й декольте — найсексуальніший тренд пляжної моди цього сезону. І нехай купальники з вирізами не найпрактичніший варіант для рівної засмаги, зате увагу до себе ви точно привернете. У колекції SWIM BY DI ви знайдете злитий купальник з глибоким вирізом в місці грудей, який моделює струнку фігуру і акцентує увагу на лінії декольте, у Elegance Lingerie — складносурядна модель з численними переплетеннями й вирізами, а у BLCK TRIBE — ефектний цільний купальник у відтінку літньої трави.

Бікіні

Бікіні — найгарячіший тренд цього літа. Відвертий купальник з ліфом-шторками та витонченими плавками пасуватиме сміливим дівчатам та шанувальницям ідеальної засмаги. Багато знаменитостей вибирають улітку саме бікіні, серед них Белла Гадід, Емілі Ратаковські, Кендал Дженнер та Гейлі Бібер. Носити сексапільний купальник можна двома способами: класичний варіант та перевернутий бікіні. Останній виглядає цікавіше. Для цього потрібно перевернути бра від бікіні та зав'язати бретельки не на шиї, а під лопатками, тобто зробити все навпаки. Подібний приклад ви знайдете в колекції Atelier Handmade та Bel Ange.

Жата тканина

Еластична жата тканина під назвою сирсакер вже кілька сезонів поспіль є гостромодним матеріалом у дизайні купальників. З неї виходять ефектні та яскраві моделі, які не тільки привертають увагу на пляжі, швидко висихають, а ще й підходять на фігуру від xxs до xl. Знайти подібний купальник можна в колекціях українських брендів. Так, Fox Lingerie пропонує вибирати цілісну модель з вирізами на талії, а Blck Tribe та Kotovich Lingerie показали яскраві роздільні купальники у флуоресцентних кольорах.

Анімалістичні принти

Хижі принти знову правлять літньою вечіркою. Ефектне забарвлення леопарда, тигра або зебри знайшло своє місце на наймодніших купальниках цього сезону. SWIM BY DI показали відвертий бікіні без бретелей з леопардовим принтом, ELEGANCE LINGERIE запропонували цільну модель з глибоким вирізом в місці декольте, а Neha Swim – роздільний купальник, прикрашений принтом зебри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.