До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найтепліші в’язані рукавички цього сезону

Рукавички — найпотрібніший аксесуар, коли йдеться про холодні місяці. Вони не лише зігріють ваші руки в мороз, а й доповнять зимовий образ. Цього сезону, крім байкерських коротких моделей та оперних шкіряних рукавичок, у колекціях брендів з’явилися трикотажні затишні пари — від аксесуарів з овчини Tod's до в’язаних моделей Fendi вище від ліктів. Попереду ще три місяці зими, а отже час запастися теплими в’язаними рукавичками.

Fendi
Fendi

Реклама

У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 бренди надали особливої уваги комфорту. Так, на модних подіумах стало набагато більше теплих рукавичок, які марки пропонують носити як з брючними костюмами й пальтами, так і з елегантними сукнями та дублянками. У колекції Fendi ви побачите десятки стильних кашемірових рукавичок у відтінках шавлії, апельсинової шкірки, фісташкового й пастельно-рожевого кольору. Бренд поєднує теплий аксесуар з напівпрозорими сукнями й шубами зі штучного хутра, а також заправляє рукавички в картаті жакети. Тим часом на подіумі Coperni з’явилися молочні й чорні пари до ліктів з великими косами, що стануть ідеальним доповненням до в’язаного боді.

Coperni
Coperni

Acne Studios
Acne Studios

Max Mara
Max Mara

Ще один стилістичний прийом, як носити в’язані рукавички цієї зими, показали Max Mara. Бренд запропонував доповнити зимовий вихід рукавичками в тон та створити монохромний образ у червоному відтінку. Подібним трюком скористалися Daniela Gregis і вибрали для себе нейтральну палітру кольорів. Тим часом Tod's показали рукавички з овчини на довгих шкіряних ремінцях, як у дитинстві, які можна перекинути через шию, а Simone Rocha зробили ставку на оперні рукавички в рубчик, інкрустовані ефектними кристалами.

Tod's
Tod's

Simone Rocha
Simone Rocha

Daniela Gregis
Daniela Gregis

Vogue.ua зібрав найтепліші трикотажні рукавички, які вам знадобляться цієї зими.

<b>BRUNELLO CUCINELLI</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.