До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рукавички — модний тренд цієї осені

З настанням холодів рукавички стають головним аксесуаром в осінніх образах, адже з ними можна скласти десятки стильних поєднань і не замерзнути на вулиці. Цього сезону дизайнерам сподобалося пропонувати несподівані поєднання, наприклад, перегонові рукавички в парі з діловими сукнями А-силуету в колекції Christian Dior або в’язані високі аксесуари та напівпрозорі костюми Fendi. Не забули бренди й про класичні шкіряні рукавички, моделі з тонкої сітки та мережива, а також зухвалі аксесуари з вінілу. Vogue.ua зазирнув у колекції брендів осінь-зима 2022/2023 та зібрав найактуальніші рукавички.

Jil Sander
Байкерські

Байкерський стиль займає одну з головних позицій на модних подіумах цього сезону. Так, крім шкіряних курток з ребристою поверхнею й широкими плечима, бренди представили перегонові рукавички, натхнені естеткою Формули 1. Фантазію дизайнерів тут було не зупинити: Christian Dior запропонували високі рукавички з грубим дизайном, Gucci зробили ставку на короткі пари, що відкривають пальці, а Balmain провели експерименти з футуристичною версією bikercore.

Реклама
Christian Dior
Gucci
Balmain
David Koma
Трикотажні

Затишні в’язані рукавички – найкраще рішення для холодної погоди та модний елемент повсякденних образів. Ви можете носити їх у парі з вовняними пальтами в монохромному образі, як пропонують Max Mara, доповнювати светром з такого ж в’язання за прикладом Coperni, комбінувати з денімом у міських виходах, надихнувшись стилем Acne Studios. Для найсміливіших модниць є ще одне несподіване рішення — міксуйте "голі" сукні з "оперними" в’язаними рукавичками, взявши приклад з колекції Fendi.

Fendi
Acne Studios
Coperni
Max Mara
Високі шкіряні

Класичні рукавички цієї осені додали у довжині. Так, тепер дизайнери пропонують носити замість коротких шкіряних аксесуарів "оперні" рукавички, в яких вам забезпечено подвійний захист – від бактерій і морозів. Один з найактуальніших способів стилізації – заправляти жакет чи сукню у високі рукавички, а прикраси додавати поверх аксесуара. Найбажаніші шкіряні рукавички ви знайдете в Jil Sander, Christian Siriano, Philosophy di Lorenzo Serafini, Valentino та Koche.

Jil Sander
Christian Siriano
Philosophy di Lorenzo Serafini
Koche
Напівпрозорі

Аксесуари відіграють визначальну роль в образі. Саме тому не варто недооцінювати рукавички, нехай і виготовлені з ніжної сітки чи мережива. Погодимося, це не найпрактичніший та найуніверсальніший елемент образу, зате скільки емоцій подарує ця маленька деталь і задасть потрібний тон на вечірці. У колекції Dolce & Gabbana ви знайдете "оперні" рукавички з чорної сітки, у Bora Aksu — мереживні пари, розшиті квітчастими бутонами, а в Ester Manas — рукавички з делікатними зборками.

Ester Manas
Bora Aksu
Dolce & Gabbana
Marrisa Wilson
Ошатні

Ви коли-небудь думали, що рукавички можуть стати головною окрасою образу? Так, цей вишуканий аксесуар може замінити ефектне кольє або сережки. Наприклад, Bottega Veneta показали високі рукавички, всипані сотнями леліток, а Simone Rocha і Simone Rocha прикрасили аксесуар блискучим камінням. Тим часом Off-White обіграли коктейльну мерехтливу сукню за допомогою "оперних" рукавичок у тон образу.

Simone Rocha
Bottega Veneta
Off-White
с
Вініл

Зухвалий вініл потрапив у колекції осінь-зима 2022/2023. Так, крім коротких мініспідниць, сексапільних корсетів, зухвалих тренчів, вузьких штанів, ефектних ботфортів і навіть теплих пуховиків, лакована шкіра прикрасила рукавички. Щоб випробувати цей тренд, пропонуємо почати з малого – придбати вінілові рукавички. Наші фаворити шукайте в колекціях Versace та Christian Siriano.


Versace
Christian Siriano
Diesel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.