До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найстильніший трикотаж цього літа в колекціях українських брендів

Трикотаж – найуніверсальніший матеріал весняно-літнього сезону. Він стане в пригоді і з базовими речами, і в монолуці. Цього літа особливо актуальними будуть сукні довжини міді, костюми зі штанами-палацо чи спідницями-олівцями й різноманітні джемпери, кардигани та поло з українською символікою. Vogue.ua зібрав найстильніший трикотаж у колекціях українських брендів.

Сукні

Українські дизайнери єдині у своєму рішенні зробити трикотажні сукні найбажанішою одиницею гардероба в цьому сезоні. Модель міді приталеного крою, як в O.TAJE, вільна максі з бічним розрізом, як у COOSH, або міні з романтичною лінією декольте, як у One By One, – вибір за вами.

Реклама
Поло

Українська символіка – більше, ніж просто актуальна прикраса цього сезону. Саме вона може "говорити" гучніше, ніж будь-які слова. Рекомендуємо звернути увагу на поло з класичним коміром, як у One By One та A.M.G. Носити такі можна з класичними штанами або улюбленим денімом.

Комплекти

Трикотажні комплекти – це те, що неодмінно має з’явитися в гардеробі цього сезону. Дизайнери представили безліч варіантів і моделей на будь-який смак: від однотонного костюма в кольорі електрик до комплекту з поло та спідниці в патріотичну смужку. Знайти такі можна у O.TAJE, MustHave та JUL.

Кардигани

Трикотажні кардигани – базовий і позасезонний елемент гардероба. У холодну пору року їх можна використовувати для складання модних багатошарових образів, а з настанням тепла – носити соло на голе тіло або накидати на плечі прохолодного літнього вечора. Жовті, блакитні й бузкові – радимо звернути увагу на колекції T.Mosca та MustHave.

Джемпери

Джемпери вже давно завоювали своє місце в повсякденному гардеробі. Модниці люблять їх за універсальність: вони однаково гарні як у спортивному образі, так і в більш класичному. За легкими патріотичними моделями варто звернутися до COOSH, а з варіантами базових відтінків допоможуть JUL.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.